Yolculuk deneyimlerinizde havalimanı rotalı bir deneyim yaşayacaksanız şehir merkezine ulaşım her zaman zor olabilir. Bu durumda vip transfer hizmetleri alabilirsiniz. Bu noktada havalimanında sizlere yardımcı olacak firmadan havalimanı yolcu karşılama hizmeti alabilirsiniz. Bu hizmette sizleri uçağınız indiği anda bir görevli karşılar ve sizlere araca kadar eşlik eder.

Bu hizmetin en güzel yönlerinden biri de firmanın sizlere hizmet vermesi halinde bekleme süresinin olmamasıdır. Yani uçağınız yolda rötar yapsa da görevliler uçağınızın indiği zaman dilimini takip eder ve sizlere bu konuda yardımcı olurlar. Bunun yanında valizlerinizi taşıma gibi bir yükümlülüğünüz de olmayacak. Tüm bu avantajları sayesinde havalimanında yolcu karşılama hizmeti ile konforlu bir iniş süreci sizi bekler.

Özellikle hiç bilmediğiniz bir şehre yolculuk yapacaksanız yabancılık çekmemek adına bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Genellikle vip araç kiralama hizmeti aldığınızda karşılama hizmeti sizi bekliyor olacak. Burada görevliler sizlere eşlik ettiğinden hiçbir yabancılık çekmeyeceksiniz. Kaliteli bir yolculuk deneyimleri için bu hizmetten her zaman yararlanabilirsiniz.

Detay ve randevu için: Havalimanı Yolcu Karşılama Hizmeti

Havalimanı Yolcu Karşılama Hizmeti Avantajları

Havalimanında yolculuk yapacaksanız uçağınız indiği andan itibaren bekleme salonunda sizi karşılayacak bir görevli olduğunda birçok sorunu aşabilirsiniz. Havalimanı yolcu karşılama hizmeti avantajları konusunda hemen bilgi verelim;

Bagaj Taşımazsınız

Havalimanına geldiğiniz andan itibaren ağır valizler sizin için zorlayıcı olabilir. Bu nedenle yolcu karşılama hizmetinde görevliler sizi karşılar ve araca kadar valizlerinizi taşımanıza yardımcı olurlar.

Vakit Kaybetmezsiniz

Bilmediğiniz bir havalimanında uzun süre çıkmak için uğraşabilirsiniz. Yolcu karşılama hizmeti ile asla bir havalimanında vakit kaybetmeyeceksiniz. Çünkü görevliler eşliğinde hızlı bir şekilde çıkabilirsiniz.

Dil Sorunu Yaşamazsınız

Havalimanında sizi karşılayacak görevliler İngilizce başta olmak üzere yabancı dil de bilirler. Bu sayede başka ülkeden gelseniz dahi dil konusunda bir problem yaşamazsınız.

Havalimanı yolcu karşılama hizmeti alırsanız uçağınız indiği andan itibaren otele kadar sizlere görevliler eşlik ederler. Bu sayede yolculuk deneyiminizde enerji harcamazsınız ayrıca çok daha problemsiz bir yolculuk deneyimi sizi bekler. Bunun için bir firma seçerek bu hizmetten yararlanmak için talepte bulunabilirsiniz.

Havalimanı Yolcu Karşılama Hizmeti Nasıl Alınır?

Havalimanı yolcu karşılama hizmeti alabilmek için bir firmadan destek almanız gerekiyor. Bunun için ilgili hizmeti veren bir firma bulmalı ve burada randevu almalısınız. Daha sonra onlara uçuş bilgilerinizi vermeli ve uçağınız indiğinde belirlenen buluşma noktasında buluşmalısınız. Görevli sizleri firma ismi ve size verilen referans numarası ile bekliyor olacak. Bu noktada indiğiniz andan itibaren buluşma salonunda görevli ile buluşabilir ve araca kadar sorunsuz bir şekilde en kısa sürede gidebilirsiniz.

Karşılama ekibi uçuş sürecinizi canlı olarak takip eder. Daha sonra uçağınız indiği andan itibaren sizleri karşılamak, araca kadar size eşlik etmek ve valizlerinizi bagaja kadar taşıyabilmek için sizi beklerler. Sizler çıktığınız an burada görevli ile buluşabilir ve buradan hemen hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Bunun için bilgilerinizi doğru vermeniz ve görevli bilgilerine de erişmeniz gerekiyor. Vip transfer hizmetlerinde zaten yaptığınız ödemenin içinde görevlilerin sizlere bu hizmeti vereceklerini bilmeniz gerekiyor.  Hizmetten yararlanmak için bir firma belirleyin ve hemen randevunuzu oluşturun.

Havalimanı Yolcu Karşılama Hizmetinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Havalimanı yolcu karşılama hizmeti almak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunuyor.  En temel husus önceden mutlaka randevu almanızdır. Bu sayede sonradan hizmet talep ederken bir problem yaşamazsınız. Sizlere araç ve görevli konusunda en kusursuz planlamayı yaptıkları için konforunuz daha yüksek olur.

Dikkat edilmesi gereken diğer husus ise gerekli bilgilerin firmaya iletilmesidir. Uçuş kodu, yolcu bilgileri, tarih ve saat gibi tüm detayları iletmelisiniz. Yanlış bilgi verirseniz görevliler sizi doğru zamanda bekleyemezler. Bu da sizlere sunacakları hizmetlerde aksamalara yol açabilir. Bu nedenle de mutlaka uçuş bilgilerinizi doğru şekilde ileterek en kaliteli hizmeti almanız önemlidir.

Diğer bir nokta ise firmanın sizlere personel sağlarken yabancı dil konusunda talepleriniz iletmenizdir. Genellikle sizi karşılayacak görevliler İngilizce bilmektedir. Ancak sizler başka bir yabancı dil talebinde olacaksanız bu konuda hizmetleri olup olmadığını da teyit edin. Üstelik İngilizce talebiniz varsa da bunu mutlaka önceden firmaya iletirseniz daha sorunsuz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Havalimanı Yolcu Karşılama Hizmeti Fiyatları

Havalimanına geldiğinizde konforlu bir ayrılma süreci yaşamak istiyorsanız karşılama hizmeti almanız doğru olacaktır. Havalimanı yolcu karşılama hizmeti fiyatları konusunda tereddüt ediyorsanız bir firma arayarak bilgi alabilirsiniz. Genellikle bu hizmet aldığınız vip transfer veya şoförlü araç kiralama gibi hizmetlere ek olarak verilmektedir.  Bu nedenle karşılama için genellikle ek bir ücret talep etmezler.

Vip transfer hizmetleri dışında yolcu karşılama hizmeti aldığınızda fiyat bilgisi önceden alabilirsiniz. Çünkü genellikle fiyatlar sabit olarak uygulanmaktadır. Fiyat bilgisi alırken farklı firmalar arasında farklılıklar söz konusu olabilir. Bunun yanında fiyatları etkileyen ufak bir detay özel istekleriniz olabilir. Bu durumda firma sizlere farklı bir fiyat teklifi verecektir.

 Örnek vermek gerekirse farklı bir dil seçeneğiniz varsa bu konuda yetkin olan personelin bulunma zorluluğuna göre fiyatlar da değişiklik gösterir.

Kaynak: https://asosturizm.com/

 

 

 

 

Editör: Ersin Tanitim