Ali Atay ile evli olan ünlü oyuncu Hazal Kaya, ikinci hamileliğini yaşıyor. İşte, Kaya'nın son pozuna ünlülerden gelen yorumlar!

HAZAL KAYA'DAN 5 AY POZU

Ekranlara ara veren ünlü oyuncu Hazal Kaya, meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Fikret Ali adında bir oğulları olan çiftin ikinci bebekleri de yolda. Bir kızlarının olacağını öğrenen ünlü çift, bebeklerine Leyla adını vereceklerini açıklamıştı.

Hazal Kaya, 5 aylık hamile ve hamilelik pozlarını sık sık hayranlarıyla paylaşıyor. Güzel oyuncunun son Instagram paylaşımında karnı burnunda olduğu görülüyor. İşte, ünlü isimlerden Hazal Kaya'nın hamilelik pozuna gelen yorumlar...

Netflix’in Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinden sonra kariyerine tekrar ara veren Kaya, geçtiğimiz gün bir etkinliğe katıldı. Yüzü olduğu bir kozmetik markasının lansmanında lila rengi elbisesiyle boy gösteren güzel oyuncunun, belirginleşen karnı dikkatlerden kaçmadı.

Mini elbisesiyle ve bebeğinin iyice fark edilmeye başlamasıyla övgüler toplayan Kaya'ya ünlü oyunculardan pek çok iltifat geldi. İşte onlardan bazıları...

Özge Özpirinçci "Çok güzelsiniz kızlar" yorumunu yaparken, Eda Ece nazar boncuğu emojisi ile yanıt verdi. Hazal Kaya ise bu paylaşımının altına, "Elbette hayat güzel" notunu düştü.

Editör: Didem Bektaş