Hazır Ev Modelleri İle Prefabrik Evleriniz 10 Günde Hazır

Hazır ev modelleri, inşası için herhangi bir kazı çalışması gerekmeyen oldukça pratik bir ev modelidir. İstenilen metrekare ve kat sayısına göre inşa edilen hazır ev modelleri kullanışlı yapısı ve uygun fiyatları ile herkese hitap ediyor. Yapımında kullanılan malzemeler 1.kalite malzemelerden oluşmakla birlikte uzun yıllar kullanıma uygun olarak tasarlanıyor. Hazır evler, yaz kış kullanıma uygun olan bir modeldir. Evin dış yapısı çelik konstrüksiyon malzemelerinden oluşmasından dolayı deprem, kötü hava koşulu gibi birçok felakete karşın ekstra koruma sağlar. Paslanmaz çelik olmasından dolayı sorunsuz bir kullanıma sahiptir.

Hazır evlerin sunmuş olduğu en önemli avantajlardan bir tanesi istenildiği zaman sökülebilme özelliğidir. Prefabrik evlerinizi sökerek farklı bir il ve ilçeye nakil ettirebilirsiniz. Hazır evlerin yapımında ses ve ısı yalıtımı başta olmak üzere; elektrik tesisatı, kanalizasyon uyarlamaları ve su tesisatı gibi tüm işlemler hazır olarak sizlere teslim edilir. Yerleşim alanının yapısına uygun olarak hazırlanan hazır evler, modern tasarımları ile şık görünüme sahiptir.

Hazır Ev Kurulumları Nasıl Yapılır?

Hazır ev kurulumları sistematik bir plan dahilinde hazırlanır. Tüm aşamalar alanında uzman kişilerin onayından geçer ve kusursuz bir ev hazırlanır. İlk olarak talep ettiğiniz ev modeline göre proje çizim işlemleri hazırlanır. Proje aşamasında evinizin görünümü, odaların dizaynı, mutfak ve banyo gibi noktaların yerleri belirlenir. Proje aşaması bittikten sonra üretim lokasyonunda malzemelerin kesim işlemleri yapılarak nakliye araçları ile kurulum yapılacak noktalara gönderilir.

Parça kurulumlarına başlamadan önce ilk olarak alanında uzman kişiler tarafından zemin betonunun hazırlanması şarttır. Beton dökülmeden önce zeminin mutlaka düz ve sıkı olması gerekir. Tüm bu işlemler hazırlandıktan sonra drenaj sistem ayarları yapılarak beton dökülür. Bu aşamada elektrik ve su tesisatı ayarlamaları yapılır. Dilerseniz ısı ve ses yalıtımlarını da bu aşamada ekletebilirsiniz. Evin tüm parçaları özel üretim tesislerinde hazırlanmasından dolayı kurulum yapılacak olan alanlarda birleştirme işlemleri yapılır. Ev içerisinde yer alan kapı, pencere gibi tüm panellerde kaliteli ürünlerden oluşur. Boya, yer ve zemin döşemesi gibi tüm ayarlamalar alanında uzman kişiler tarafından hazırlanarak sizlere sunulur. Ev teslimat süreçleri talep ettiğiniz noktaya ve ev modeline göre değişkenlik gösterse de yaklaşık 10 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir. Klasik betonarme evlerde yaşanan uzun teslimat süreçleri hazır evlerde yaşanmaz. Dilerseniz standart  2+1 evler aynı gün teslimat seçenekleri ile sizlere sunulur. Acil ihtiyaçlarınızda standart  2+1 hazır ev seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Prefabrik Villa Fiyatları

Prefabrik villa fiyatları her bütçeye hitap etmesi nedeni ile Türkiye’nin birçok farklı noktasında yaygın olarak kullanılan ev modelidir. Hızlı kurulumları ve her mevsime uyum sağlamasından dolayı herkese hitap eder. Prefabrik ev fiyatlarını etkileyen en önemli unsur tercih etmiş olduğunuz ev modelidir. Villa, dublex ve benzeri prefabrik ev modelleri standart 2+1 ev modellerine göre daha yüksek fiyatlara sahiptir. Standart 2+1 ev modelleri uygun fiyatlıdır. Kendi bütçenize göre prefabrik ev modelleri arasından tercihinizi yaparak sizler de hayallerinizdeki evlere kısa süre içerisinde sahip olabilirsiniz.

Prefabrik Evler İle Hayallerinizin Ötesinde Bir Eve Sahip Olun

Prefabrik evler, müstakil yaşam tarzına uyum sağlayan ve istenilen her noktaya uygulanabilen bir ev modelidir. Prefabrik evlerin sunmuş olduğu avantajlar sayesinde müstakil bir eve sahip olmak artık imkansız değil. İstediğiniz ölçülere göre dizayn edilen prefabrik evler son dönemlerin en çok talep gören ev modellerinden bir tanesidir. Seçkin ve yenilikçi ev modelleri ile yaşam konforunuzu artırır. Modern tesislerde özenle hazırlanan prefabrik evler, sıfır hata ve maksimum kalite ile üretilmekte olup sorunsuz bir kullanım sunar. İster çift, isterseniz de tek katlı inşa edilebilen prefabrik evler, üstün ergonomisi ile yeni nesil çözümler sunuyor. Hem bütçeden hem de zamandan kazandıran prefabrik evler, kısa süre içerisinde teslim garantisi ile uzun yıllar beklemeye son veriyor. Anahtar teslim özelliği ile evinizin her detayı hazır olarak sizlere teslim edilir. Ev içerisinde ekstra eklemek istediğiniz detayları proje aşamasında ekleyebilmenizden dolayı sizlere ekstra masraf çıkarmaz. Dilerseniz prefabrik evler ile ilgili bilgi almak isterseniz prefabrik satış ofislerini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Özge Özkan