Doğru seçimler yapacağınız hediyelik altın küpe modelleri Gold Küpe’de yer almaktadır. Binlerce seçeneği bulacağınız online satış platformu, kendiniz ve sevdiklerinize özel hediyelikler sunmaktadır.  Gold Küpe ürünleri, 14 ayar ve 585 damgalı olup ödeme kolaylığı sağlamaktadır.

Hediyelik Yeni Model Altın Küpeler

Yeni model altın küpe tasarımlarını hediye amaçlı alacağınızda detaylı bir inceleme yapmak isteyebilirsiniz. Öncelikle hediye alacağınız kişi ne tür ürünlerden, malzemelerden etkilenir bunu sorabilirsiniz. Koleksiyon altın küpelerimiz bu anlamda beklentiler konusunda yardımcı olabilecek sayfadır.

Özel Günlerde Hediye Küpe Modelleri

Koleksiyon sayfasında, “Anneler Günü” hediyeleri gibi ürünleri de görebilirsiniz. Benzer şekilde yılbaşı özel küpeler, “Sevgililer Günü” hediyeleri vs. için taleplerinizi bekliyoruz. Göz koleksiyonu için göz desenleri olan ürünlerimizden seçebilirsiniz. Görüntüsü göz modeli olan ürünlerimiz sayesinde etkileyici bir hediye anısı oluşturabilirsiniz.

Sonsuzluk Koleksiyonu Küpeler

 Sonsuzluk koleksiyonumuzda yer alan küpelerimiz, yatay sekiz işareti olan sonsuzluk sembolünü ifade etmektedir.  Son yıllarda daha da öne çıkan sonsuzluk sembolünü sevdiklerinize anlamlı bir küpe hediyesi olarak verebilirsiniz. Sonsuzluk sembollü küpe modellerini kendi kategorisi içinde yeniden değerlendirebilirsiniz. Taş durumu ve büyüklükle, kombin edeceğiniz kolye gibi durumlara göre etkili sonuçlar bulabilirsiniz.

Yıldız Koleksiyon Küpe Modelleri 

Yıldız tasarımlar, en popüler altın küpeler arasındadır ve tekli ya da set halinde hediye edilmektedir. Tekli alımlarda dilerseniz seti kendiniz de yaparak hediye verebilirsiniz. Yıldız model küpenin daha güzel görünmesi için yanına uzun tasarımlardan ekleme yapabilirsiniz. Yıldız küpeleri hem taşlı hem de taşsız altın olarak alabilirsiniz. Modellerden yenilerini takip edeceğinizde de sayfalarımızı arada bir ziyaret etmeniz önerilmektedir.

Kalp Tasarım Altın Küpe Modelleri

En özel koleksiyonlardan kalp desenli altın küpe  modellerini dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz. Kalpli modeller, küpenizin daha şık görünmesini sağlarken, tasarım farkıyla güzel bir hediye anlamına gelmektedir. Altın küpeler konusunda aradığınız kalpli küpeleri kolyelerle kombin edebilirsiniz. Takım olarak altın alarak etki düzeyini artırabilirsiniz.

Kar Tanesi Altın Küpeler

Kar tanelerinin her biri eşsiz olmalarıyla bilinmektedir. Bu değerli düşünceyi küpe tasarımına yansıtan firmamız, hediyeniz konusunda da kolaylık sağlamaktadır. Altın küpenizi hediye ederken karşıdakini daha özel hissettirmenin keyfi de başka olacaktır. Doğaya, mevsimlere de ilgisi olan birine hediye vermek için uygun taşlı küpelerimizi alabilirsiniz.

Nazar Koleksiyonu Küpeleri

Nazar koleksiyonunda daha çok nazar boncuğu teması olan küpeleri bulabilirsiniz. Gold Küpe mağazamızı kullanırken hediye alacağınız kişinin altına alerji olmadığından emin olarak sipariş vermelisiniz. Hediyelik ürünler harici kendiniz de ürün alacağınızda, yüze ve cilde uygun modellerimizden kullanabilirsiniz.

Kalpli nazar boncuk küpeleri çocuklara özel hediye şeklinde de alabilirsiniz. Şekil olarak nazar koleksiyon küpelerinden almak için arama butonuna “Nazar” yazmanız yeterli olmaktadır.

Altın Harf Küpe Modelleri

Hediye alacağınız kişiyi en çok mutlu edecek başka bir koleksiyon harf küpelerdir.  İsmi tanımlayan baş harfi kullanarak altın küpelerden alabilir ve karşıdakileri mutlu edebilirsiniz. Altın harfleri daha anlamlı yapacak şekilde farklı ürünlerle tamamlayıcı eklemeleri düşünebilirsiniz. Altın harflerle ek kelebekli ve çiçekli küpeler etkili tamamlayıcı tasarımlar olabilir.

Doç. Dr. Macit Bitargil Kimdir? Doç. Dr. Macit Bitargil Nereli ve Kaç Yaşında? Doç. Dr. Macit Bitargil Kimdir? Doç. Dr. Macit Bitargil Nereli ve Kaç Yaşında?

Halka Altın Küpe Modelleri

Günlük yaşamda ve diğer zamanlarda çekinmeden kullanacağınız küpe modellerini Gold Küpe’de bulabilirsiniz. Halka tasarımda, kare halka, dikdörtgen halka, çember halka gibi farklı ürünler bulabilirsiniz. Altın küpelerdeki özel tasarımlarımız, hediye vermek ve kendi başınıza kullanmak için etkilidir.

Kapsamlı ürün çeşidimizi, büyük alışveriş sitelerindeki mağazalarımızda da bulabilirsiniz. Her ürünümüzde altın küpe fiyatlarının bütçenize uygun olduğunu da fark edebilirsiniz.

Editör: Haber TS