TEKNOLOJİ HABERLERİ

Honor 80 Serisi Kasım'da Tanıtılacak: İşte Özellikleri!

Abone Ol

23 Kasım'da görücüye çıkacak olan 160 Megapiksel kameralı Honor 80 serisi hangi özellikleri sunacak? İşte, Honor 80 özellikleri!

HONOR X80 ÖZELLİKLERİ

Honor, 23 Kasım'da Çin'de bir lansman etkinliği planladı. Markanın Honor 80 serisini ve Honor Vs katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürebileceğine dair söylentiler var. Kısacası bu ay sonunda Honor markalı akıllı telefonlar görücüye çıkıyor. Peki, Honor 80 serisi hangi özellikleri sunacak, seride hangi modeller var?

Bu iki cihaz serisi, birden fazla sızıntı nedeniyle son birkaç gündür haberlerde yer alıyor. Bugün Honor 80 serisinin kamera detayları ortaya çıktı.

Güvenilir Çinli kaynak Digital Chat Station, yaklaşmakta olan Honor 80 serisinin kamera özelliklerini paylaştı. Telefonlar, büyük bir kamera yükseltmesi alacak.

Honor 80 cihazlarında 160 MP ana kamera yer alacak. Şu anda piyasada böyle bir kameraya sahip akıllı telefon yok.

Ayrıca ön tarafta iki adet 50 MP kamera barındıracak. Honor 80 özellikleri arasında son bir detay daha paylaşıldı. Serinin Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisinden güç alacağı açıklandı.

Seride Honor 80 dışında, Honor 80 Pro veya Honor 80 Pro Plus modelleri de yer alacak.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }