Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili Honor Magic 5 Ultimate Edition tanıtıldı. İşte, cihazın tüm özellikleri, fiyatı ve tasarımı!

Honor geçen hafta Magic 5, Magic 5 Pro ve Magic 5 Lite cihazlarını Dünya Mobil Kongresi'nde tanıttı. Akıllı telefonlar şimdi ek bir modelle birlikte Çin'de çıkış yaptı. İç pazara özel olan Honor Magic 5 Ultimate Edition akıllı telefon, geçen yılki Magic 4 Ultimate Edition'ın halefi olarak geliyor.

HONOR MAGIC 5 ULTIMATE EDITION ÖZELLİKLERİ

Honor Magic 5 Ultimate Edition, en üst düzey özellikleri bir araya getirir. FHD+ çözünürlüğe ve 120 Hz uyarlanabilir yenileme hızına sahip 6,81 inç dört kavisli OLED ekrana sahiptir. Cihaz, HDR10+ desteğiyle IMAX Enhanced sertifikalıdır. Cihazın sol üst köşesinde hap şeklinde bir kesik bulunur ve arka panelin ortasında çıkıntılı bir kamera modülü bulunur. Akıllı telefon ayrıca IP68 toza ve suya dayanıklıdır.

Fotoğrafçılık bölümünde, Honor Magic 5 Ultimate Edition, üçlü arka kameralara sahiptir. Kurulum, 50MP ana sensör, 50MP ultra geniş açılı lens ve 100x dijital yakınlaştırmalı 50MP periskop telefoto ünitesinden oluşur. Ön tarafta, 12 MP'lik bir snapper ve bir 3D derinlik kamerası var. Hem ön hem de arka kameralar 4K video kaydını destekler.

Donanım olarak Honor Magic 5 Ultimate Edition, Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye ev sahipliği yapıyor. 16 GB LPDDR5 RAM ve yerleşik 512 GB depolama içerir. Akıllı telefon ayrıca markanın RF geliştirme çipi, güvenlik çipi ve ekran çipi ile donatılmıştır.

Cihaz, gücünü 66W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteğine sahip 5.450mAh pil ünitesinden alıyor. Honor, Magic 5 Ultimate Edition'ın lityum pillere kıyasla %12,8 daha yüksek enerji yoğunluğu sunan bir silikon karbon anot pili olan "Qinghai Gölü" pil hücresini kullandığını söylüyor.

Yazılım açısından Honor Magic 5 Ultimate Edition, Android 13 tabanlı Magic UI 7.1 üzerinde çalışır. Cihazdaki bağlantı seçenekleri arasında 5G, WiFi-6, Bluetooth 5.2, USB-C ve NFC bağlantı noktası bulunur.

HONOR MAGIC 5 ULTIMATE EDITION FİYATI

Zarif Siyah ve Alev Turuncusu renk seçeneklerine sahip olan Honor Magic 5 Ultimate Edition fiyatı 966 dolardan başlıyor.

Editör: Didem Bektaş