12 inç ekranlı Honor Pad 8 tablet bugün tanıtıldı. İşte, Honor Pad 8 özellikleri ve fiyatı...

HONOR PAD 8 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Honor Pad 8 bugün Hindistan'da piyasaya sürüldü. Şirket, son tablet cihazı ile uzun yıllar sonra ülke tablet pazarına yeniden giriş yaptı. Cihaz şimdiden küresel pazarlara giriş yaptı ve Hindistan versiyonu da aynı özelliklerle geliyor. İşte birçok ülkede aynı anda piyasaya sürülen Honor Pad 8 tabletin özellikleri…

Honor Pad 8, 2K çözünürlük ve 350 nit parlaklık sunan 12 inçlik bir ekrana sahip. Yüzde 87 ekran gövde oranı sunar ve ekran TUV Rheinland düşük mavi ışık sertifikalıdır. Tablet, metal bir gövdeye sahiptir.

Honor Pad 8, DTS:X Ultrason ve markanın kendi geliştirdiği Histen ses algoritması tarafından ayarlanan 8 hoparlör sistemi ile donatılmıştır. Honor Pad 8'in arkasında hap şeklinde bir kamera modülü bulunuyor. LED flaşsız 5MP sensöre sahiptir. Ayrıca 5 MP öne bakan bir selfie kamerası var.

Kaputun altında, Honor Pad 8, 6nm işleme dayalı Qualcomm Snapdragon 680 işlemciye ev sahipliği yapıyor. Snapdragon işlemci, yerleşik Adreno 610 GPU ile eşleştirilmiştir. Cihaz, 6 GB'a kadar RAM ve 128 GB dahili depolama alanı sunuyor. Yazılım açısından tablet, akıllı çoklu pencere ve çoklu ekran işbirliği gibi özelliklerle Android 12 tabanlı MagicUI 6.1'de çalışıyor.

Honor Pad 8, 22.5W hızlı şarj desteğine sahip 7.250 mAh pil ünitesinden güç alıyor. Cihazdaki bağlantı seçenekleri arasında bir USB-C bağlantı noktası, Bluetooth ve WiFi bulunuyor.

Mavi renk seçeneğinde satışa sunulan Honor Pad 8 fiyatı Hindistan'da;

4GB + 128GB model için 4.590 liraya,

6GB + 128GB seçeneği için 5.050 liraya karşılık geliyor.

Editör: Didem Bektaş