Honor Pad V8 Pro tabletin teknik özellikleri sızdırıldı. MediaTek Dimensity işlemcili yeni Honor tabletin özellikleri belli oldu!

Honor, yepyeni Honor Pad V8 Pro tabletini piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Tablet, amiral gemisi MediaTek Dimensity 8100 5G yonga seti gibi bazı güçlü donanım özellikleri sunacak. Şimdi, resmi lansmandan önce, yakında çıkacak olan tabletin temel özellikleri internete sızdırıldı.

Honor Tablet V8 Pro, 2560*1600 piksel çözünürlüğe ve 144Hz hızlı yenileme hızı desteğine sahip muhteşem bir 12.1 inçlik geniş ekran sunacak. Ekran yenileme hızı çok iyi durumda. Ayrıca gücünü MediaTek Dimesnity 8100 5G yonga setinden, 8GB ve 12GB RAM seçeneklerinden alacağı söylendi. Büyük ekranın da daha büyük bir pile ihtiyacı var ve tablet 10050 mAh'lık bir pil alacak.

Honor, pil için 35W hızlı kablolu şarj desteğini etkinleştirdi. Bu, pilinizin daha hızlı şarj olmasını sağlar. Ancak bu, akıllı telefonlara kıyasla oldukça yavaş olacak çünkü burada pil boyutu daha büyük. Cihazın kutudan çıkar çıkmaz MagicOS 7.0 ile açılacağı söyleniyor. Tablet 277*178.95*6.8mm boyutlarında olacaktır.

Kamera departmanı, yapısı ve ekran tipi ile ilgili hala cevaplanmamış sorular var. Bununla birlikte, bir OLED ekran içereceğinden eminiz. Cihazın arkasındaki çift arka kamera kurulumunda 50 megapiksel birincil kamera sensörü kullanılabilir.

Editör: Didem Bektaş