Yeni Honor X6, büyük ekranı ve devasa piliyle rakiplerini geride bırakacak. Yakında tanıtılacak olan cihazın detayları!

HONOR X6 ÖZELLİKLERİ NETLEŞİYOR

Honor kısa süre önce Çin'de 120Hz kavisli ekran, Snapdragon 695 işlemci gibi özelliklere sahip Honor X40'ı piyasaya sürdü. Bugün de, Honor X6 olarak adlandırılan yeni bir X serisi akıllı telefonun lansmanı yapıldı. Yeni Honor akıllı telefon, 50 megapiksel ana sensörlü üçlü kamera kurulumuna ve 5000 mAh kapasiteli büyük bir pile sahip olacak.

Honor Facebook gönderisinde yeni cihazının tanıtımını duyurdu. Honor X6 tasarımı ise şöyle… Ön tarafta selfie kamerasını barındıran su damlası çentiği yer alıyor. Akıllı telefonun arka tarafında üçlü arka kamera kurulumuna ve LED flaşa sahip kare bir kamera modülü bulunuyor. Akıllı telefonun arka paneli, halihazırda piyasaya sürülen Honor X8 5G'ye benziyor.

Sızdırılan bir tanıtım görseli, cihazın 50 megapiksel üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacağını ve 5000 mAh büyük bir pil ile güçlendirileceğini ortaya koyuyor.

Honor X6'nın HD+ çözünürlük sunan 6.5 inçlik bir LCD panele sahip olacağı belirtiliyor. Yani cihaz muhtemelen standart bir 60hz yenileme hızına sahip olacak. Ayrıca cihazın, MediaTek'in HyperEnjine ile eşleştirilmiş sekiz çekirdekli bir MediaTek işlemci tarafından desteklendiği söyleniyor. Magic UI 6.1 ile Android 12 çalıştırır vaziyette kutusundan çıkması bekleniyor.

Ayrıca, Honor X6 akıllı telefonun; 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olduğu bildiriliyor. 50 megapiksel ana kamera sensörüne iki adet 2 megapiksel sensörler de eşlik edecek. Ön tarafta ise 5 megapiksellik bir selfie kamerasına sahip olacak.