Artvin'in Hopa ilçesinde deniz yüzeyinde görülen roket benzeri bir cisim hareketli anların yaşanmasına neden oldu. Sugören Limanı'nda fark edilen şüpheli cismin ardından Sahil Güvenlik ekipleri bölgeye sevk edildi.
Liman içerisinde su yüzeyinde bulunan cismi görenlerin durumu yetkililere bildirmesi üzerine ekipler kısa sürede çalışma başlattı.
SAHİL GÜVENLİK EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ
İhbarın ardından Sugören Limanı'na ulaşan Sahil Güvenlik ekipleri, şüpheli cismin bulunduğu bölgede güvenlik önlemleri aldı.
Cismin çevresinde gerekli tedbirleri alan ekipler, söz konusu materyalin ne olduğunun belirlenmesi amacıyla inceleme başlattı.
ROKET BENZERİ YAPISI DİKKAT ÇEKTİ
Deniz yüzeyinde görülen cismin silindirik bir yapıya sahip olduğu ve üzerinde kanatçık benzeri parçaların bulunduğu görüldü.
Görüntüsü nedeniyle roket benzeri olarak değerlendirilen cismin tam olarak ne olduğu ise henüz belirlenemedi. Cismin nereden geldiği ve denize nasıl ulaştığı konusunda da şu aşamada net bir bilgi bulunmuyor.
CİSMİN NE OLDUĞU ARAŞTIRILIYOR
Sahil Güvenlik ekiplerinin Sugören Limanı'ndaki çalışmaları devam ederken, yapılacak incelemelerin ardından cismin niteliğinin ortaya çıkması bekleniyor.
Ekiplerin bölgede aldığı güvenlik önlemleri ve inceleme çalışmaları sürüyor.




