Huawei Watch GT Cyber marka akıllı saat tanıtıldı. Ayrılabilir tasarım, AMOLED ekran ve daha fazlası sloganıyla tanıtılan cihazın özellikleri sizlerle!

Huawei Watch GT Cyber Özellikleri Nelerdir?

Beklendiği gibi, Huawei bugün P50 Pocket S etkinliğinde yeni bir akıllı saat tanıttı. Giyilebilir cihaz resmi olarak Huawei Watch GT Cyber ​​olarak adlandırılıyor ve diğerlerinden farklı.

Ürün, diğer GT serisi saatlerle hemen hemen aynı özellikleri sunuyor. Onu özel yapan tasarımıdır. Sunabileceği her şeye bir göz atalım.

Huawei Watch GT Cyber, benzersiz tasarımıyla öne çıkıyor. Akıllı saat, çıkarılabilir bölümüyle ilginç bir tasarıma sahip. Böylece kullanıcılar farklı kasa + kayış kombinasyonları arasında geçiş yapabilirler.

Huawei yeni akıllı saatinde, Sports, Fashion ve Urban Explorer gibi üç farklı model sunuyor. Bu üçünün farklı tasarımları var ve farklı renklerde geliyor.

Sports ve Urban Explorer kasaları 316L paslanmaz çelik gövdelere ve seramik çerçevelere sahipken Sports kasanın gövdesi ve çerçevesi güçlendirilmiş fiberden yapılmıştır. Bunların hepsi dayanıklılık için MIL-STD sertifikalıdır ve bir kauçuk kayışla birlikte geliyor.

Huawei Watch GT Cyber akıllı saat, 466 x 466 piksel çözünürlüğe sahip 1,32 inç dairesel AMOLED ekrana sahip. Çağrılar, WeChat ve daha fazlasını destekleyen OpenHarmony tabanlı yazılımı başlatır.

Giyilebilir cihaz, 100'den fazla spor modu, uyku takibi, kalp atış hızı izleme, kan oksijen seviyesi izleme, stres izleme, adet döngüsü takibi ve yaygın olarak bulunan diğer özellikler sunar. Ayrıca temassız ödemeler için yerleşik bir GPS ve NFC'ye sahiptir.

Minimum gereksinimler HarmonyOS 2, Android 6.0 ve iOS 9.0 olduğundan neredeyse tüm akıllı telefonlarla uyumludur. Son olarak, 5ATM suya dayanıklı saat 292 mAh pil ile destekleniyor ve kablosuz olarak şarj oluyor.

Huawei Watch GT Cyber Fiyat ve Stok Durumu

Huawei Watch GT Cyber, Çin'de aşağıdaki fiyat etiketleriyle perakende satışa sunulacak:

  • Sports – 1,288 ¥ (177 $)
  • Fashion – 1.488 ¥ (204 $)
  • Urban Explorer – 1.488 ¥ (204 $)

Sports modelinin çantası 199 ¥ (27 $) karşılığında ayrı olarak satın alınabilirken, Fashion ve Urban Explorer çantaları 399 ¥ (55 $) tutarındadır.

Huawei Watch GT Cyber, 2 Kasım'dan itibaren ön siparişe, ardından 10 Kasım'a kadar satışa sunulacak.