İbrahim Hacıosmanoğlu'na Gurbetçi Gençler'den Sert Mesaj

Abone Ol
İşte o bildiri;

Trabzonspor Camiasının Dikkatine,

Son zamanlarda kulüp ve taraftar arasında ki uçurumun ortaya çıkmasından dolayı açıklama yapma gereği duyuyoruz.

Avrupa kupalarında oynadığımız güçsüz rakipleri eledikten sonra dahi takımımızın oynadığı futbol maalesef hiçbir taraftarımıza umut ışığı vermemişti. Rizespor’u zorla yenen takımımız Beşiktaş ve Akhisar’dan da mağlubiyetle ayrılınca stad da olan bizlerin ve televizyon başlarında olan diğer taraftarların başından aşağıya kaynar sular döküldü. Sabretmek gerekiyor ve iş kazası diye nitelendirebilmemiz için, takım olarak maçları almak için bir çaba göstermemiz gerekiyordu ve bunlar olmadı. Asıl korkumuz ise geçen sene ki kabusları tekrar görmek istemeyişimiz ve bunu tekrar kaldıracak gücümüzün olmayışıdır.

Teknik direktör ve futbolcular arasında yaşanan sıkıntılar tüm Türkiye’nin malumudur. Mevcut teknik direktör taraftarına umut vermediği gibi, takım içerisinde ki otoriteyi de sağlayamamaktadır. Teknik heyetin uyarılması ve takımın daha kötüye gitmesi halinde, Trabzonspor formasının ağırlığını taşıyabilecek tecrübeli bir teknik direktör ile yola devam edilmesini istiyoruz.

Sayın başkan İbrahim beyin, Söylem ve eylemlerinin arasında uçurumlar olması tüm Türkiye de ve yurt dışında ki taraftarları hayal kırıklığına uğratmaktadır. Televizyonlara çıkmayacağım diyerek kanal kanal gezen bir görüntü çizmesi, Tolga ve Volkan konularında söylediklerinin tam tersi hareket etmesi de tüm taraftarlar tarafından şaşkınlıkla izlenmiştir. Avrupa kupası grup eleme maçlarının başından beri Forvet transferi bekleyen taraftarını oyalayarak, en sonunda komik bir açıklama ile şimdilik transferi sonlandırdığını açıklaması da taraftarın öfkesini arttırmıştır. Trabzonspor taraftarı futbolu bilen ve futbol ile yaşayan bir toplumdur. Kandırılma hissiyatına kapıldığı anda yönetime ve tüm teknik heyete tepki göstermekten çekinmez. Bu sebeple Başkanımızın yaptığı açıklamalarda daha dikkatli olmasını istiyoruz.

Yönetim Kurulu içerisinde ki fikir ayrılıkları, tüm taraftarımızın malumudur. Her yönetici giymiş olduğu ateşten gömleğin farkında olmalı, bunu da duruşu ve açıklamalarıyla göstermelidir.

En son yapılan Trabzonspor kongresinde, Başkanımızın kulübümüzü siyasetten uzak tutacağını söylemesine rağmen, Kulüp ve taraftarlar arasına sokulan siyaset, camiamızı içten içe kemirmekte ve bölmeye götürmektedir. Kulübümüzün artık siyasi partilerin oyuncağı gibi gözükmesinden son derece rahatsızız. Şu bilinmeli ki, Trabzonspor kötüye giderse, bunun hesabını hiçbir siyasi parti veremez. Zaman zaman takım kötüye de gitse Trabzonspor taraftarları her zaman tek vücut olmasını bilmiştir. Ancak siyasetin oyuncağı gibi gözüken Trabzonspor kulübünün taraftarlarının bölünmesi, telafisi imkânsız sıkıntılar doğurabilir. Bu sebeple Siyasetten uzak durulmasını ve taraftarların bölünme uçurumundan dönülmesini istiyoruz. Başkan ve yöneticilerinin siyasi görüşleri kendilerini bağlar ama Başkanın siyasi parti temsilcisi gibi yaptığı açıklamalar tüm camiayı bağlar. Artık siyasetten uzak bir çizgi çizmesini beklediğimiz yönetimimizin konuya hassasiyet göstermesini bekliyoruz. Aksi takdirde bundan sonra ki mesajlarımız, Statlarda ve medyada daha sert olacaktır.

Yönetimimizin,Kulübü borç batağına sokan kişilerle alakalı yapmış olduğu araştırmaların ve sonuçlarının kamuoyu ile paylaşılmasını istiyoruz.

3 temmuz sürecinden beri taraftarımızın verdiği mücadele takdiri hak ederken, yönetimlerimizin verdiği mücadele!!! ise şaşkınlık vericidir. Sayın Sadri Şener yönetiminin TFF genel kurulunda Yıldırım Demiröreni desteklemesinden sonra, Yıldırım Demirörenin ‘’ Sadri bey benden hiç kupa falan istemedi’’ demesi aklımızdan çıkmamıştır. UEFA Disiplin kurulları ve CAS kararı sonrasında, Yıldırım Demirören başkanlığında ki TFF ye, Yargılamanın tekrarı için başvurmamak ne kadar akıllıcadır. Şampiyonluğumuzun kimler tarafından gasp edildiği tüm Türkiye’nin malumu iken, bizler kime güvenerek adaletin sağlanmasını bekleyeceğiz? Trabzonsporluların kendilerinden başka dostunun olmadığı aşikâr iken, 2 senedir oyalanan camiamız, CAS kararları sonrası hiçbir açıklama yapmayan TFF ye nasıl güvenebilir? Kulübümüzün daha fazla maddi zarara uğramaması için, Aklı selim olmaya ve gerekli adımların atılması için Trabzonsporlu hukukçularımızla birlikte bir araya gelinmesini talep ediyoruz. Oyalama sürecinin devam etmesi ve Kulübümüzün hiçbir girişim yapmaması halinde, Trabzonspor taraftarları olarak, çok yakında, Tüm Türkiye ve dünyanın duyacağı bir eylem yapmayı planlıyoruz. Bu konuda kimseden de bir çekincemiz yoktur.

Saygılarımızla
Gurbetçi Gençler Yönetim
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }