Selçuk İnan'ın Trabzonspor Maçı Öncesi Sözleri Selçuk İnan'ın Trabzonspor Maçı Öncesi Sözleri

Trabzonspor’un Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma ile olarak olarak,” Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki maçlar olduğu zaman Trabzonlu çocuğa da sorsan, 90 yaşındaki nineye de sorsan duygu doludur. Benim duygularım çok daha farklı. Bu konunun sıkıntılarını yaşamış bir başkan olarak. Biz şampiyonluğa değil üçüncülüğe oynuyoruz. Şampiyonluğa oynayan iki takım var, iki takıma da baktığınızda ikisi de rakibimiz. Şampiyonlukta yarıştığımız zaman, bu kadar ahlaksızlıklar ile karşılaştığımız bu rakibi İstanbul’da nasıl yendiysek burada da yenerek tarihlerinde güzel bir anı bırakmamız lazım. Bu galibiyetin önemi o zaten” İfadelerini kullandı.

HACIOSMANOĞLU'NDAN ALİ KOÇ'A! "NE İÇİYORSAN SÖYLE!"

Ali Koç’un hakkında da dikkat çeken ifadeler kullanan İbrahim Hacıosmanoğlu, “O zaman bir gaf yapmıştır biz ona gereken dersi verdik. Herhalde biraz hafızasını düzeltmiş olabilir. Tarihte Aziz Yıldırım’da basın toplantıları yapardı ama gündemle ilgili yapardı. Bu arkadaşın toplantılarını izlediğimiz zaman ne içiyor da bu kadar güzelleşiyor onu merak ediyorum. Cidden merak ediyorum yani. Bir başkan 4 saat neyin basın toplantısını yapabilir televizyonda? Ramazan günü, mübarek gün güzel konuşalım. Üzerinden yıllar geçmişken ne alaka Trabzon’da otobüslerinin kurşunlanmasından bahsediyorsun? Bir şey biliyorsanız kamuoyuna açıklayın. Niye açıklamıyorsunuz? “Polis arkadaşlar çok güzel görevini yaptı da, her şeyi ortaya çıkardılar da.” Yukarıdan yukardan elini de gösteriyor!  “ Müdahale ettiler de durdurdular.” Bir şey biliyorsan o zaman onu da söylesene yukarıda ki alçak kimse? Orada ki futbolcular da bizim de kardeşlerimiz, rakip olabiliriz yani yurt dışından gelmiş yabancı oyuncular var. Aksi bir şey olsa ölse onlar biz sevinecek miydik? Elbette ki üzülecek bir durum. Böylesine dramatik bir olayı farklı mecralara çekip konuşmaya gerek yok ki, polis kardeşlerimiz ile senin irtibatın varsa ve bu işi çözdüyseniz bunu yukarıdan kim kapattıysa o alçağı da açıkla! Niye açıklamıyorsun ki? İçtiğin şeyin güzelliğinden mi kaynaklanıyor bu konuşmalar yani! Muallakta bırakıyorsun insanları. Bize de söyle bizim de kafamız takılıyor biz de alalım içelim rahatlayalım! “ Dedi.

HACIOSMANOĞLU'NDAN ALİ KOÇ'A NET MESAJ: FUTBOLU KİRLETMEYİN!

Ali Koç’a sert sözlerle tepkisini göstermeyen devam eden Hacısomanoğlu,”Siyaset niye yapıyorsun? Türkiye’nin önemli bir grubunun veliahttıysan, Fenerbahçe gibi bir kulübü başkanıysan ve siyaset yapıyorsan kur bir parti Cem Uzan gibi ol delikanlı çık siyaset yap.  Grubun, emperyalist güçlerin Türkiye’de ki uzantısı olduğunu biliyoruz. Futbolu kirletmeyin yani. Bir şey biliyorsan söyle! Böyle bir alçaklık olabilir mi? “ Dedi.

BAŞKAN ERTUĞRUL DOĞAN'A DESTEĞİNİ YENİLEDİ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’a olan desteğini yineleyen İbrahim Hacıosmanoğlu,”Şimdi olanın kıymetini bilmek lazım. Olan varken, olmayanı aramaya gerek yok yani. Bizim hastalığımız o. Biri seçiliyor, öteki geçiyor ondan sonra onun karşısına onu nasıl aşağıya çekerim diye! Ertuğrul başkanı bugün bıraktırdınız. Kim gelecek Trabzonspor’a? Ben bu işi yapan bir insan olarak söylüyorum. Allah yardımcısı olsun yani. Rakamlar eski rakamlar değil yani büyük rakamlar. Bu rakamları bulup bu gemiyi yüzdürmek büyük bir başarı. Daha iki sene oldu şampiyon olalı, her sene şampiyon olacağız diye bir kaide yok. Sabırlı olmamız lazım. Başkana da yönetime de destek olmamız lazım.” Dedi.

TFF BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ HAKKINDA FLAŞ SÖZLER

Son yıllarda artan hakem hataları ile alakalı gelen soruya da cevap veren İbrahim Hacıosmanoğlu,”Balık baştan kokar. Baştaki adam, adam değil ki! Ekşi yani tatlı değil ki. Federasyon ne ile yönetiliyor? Kuralları ile kavramları ile beraber yönetiliyor. Kuralları, kavramları belli bunun. FIFA’ya UEFA’ya bağlısın ona göre yöneteceksin. Federasyon başkanı adam gibi durursa orada onun altındakiler de onu temsil eder orada. Ama herkese yaranmaya kalkarken o kurallara ve kaidelere uygulamazsın ki. Kurallar ona ayrı, ona ayrı işlemez. Bu tekdir. Uygularsan herkese eşit uygulayacaksın onu. Sonra hakemin de bakıyor ki, benim federasyon başkanım herkese mavi boncuk dağıtıyor. Ben niye kırmızı kart göstereyim ki, ben de mavi boncuk dağıtayım gideyim. “ İfadelerini kullandı.

HaberTS.com - Ali Çil

Editör: Haber TS