Etkin ve kariyeri müthiş olan Ali Göktürk, aranan rakibini sonunda buldu. İstanbul da düzenlenecek olan turnuva da Ali Reza Ghanbari ile izleme zevki oluşturması beklenen bir müsabaka bekliyoruz. Bunun yanı sıra ünlü iş adamı İbrahim Murat Gündüz de, kardeşim dediği ve bir çok birinciliği olan Ali Göktürk Benli için çok güzel yorumlar da bulundu.

Volkswagen Arena da planlanan müsabaka, 20 Haziran günü yapılacak. Müsabakanın başlama saati ise 19.00 olarak bildirildi.

Son rakibi Mousa Masoud ile karşılaşmasında nakavt ile maçı tamamlayan Benli için oldukça önemli bir müsabaka daha başlıyor.

İki ay gibi kısa bir süre olan etkinlik için heyecanla bekleyiş devam ediyor. Sporcunun her zaman ve her yerde mutlaka yanında olan ünlü iş insanı ve girişimci İbrahim Murat Gündüz, "sporcumuza sonunda bir rakip bulabildik, sevinçliyiz". Diye sevincini dile getirdi. Bunun yanı sıra ünlü iş insanı İbrahim Murat Gündüz bir çok spor etkinliğinde etkin olarak rol alıyor. Bir çok sektör de faaliyet gösteren iş insanı ve girişimci Gündüz, spor alanına yaptığı yatırımlarla son zaman da adından fazla söz ettirmeye başladı.  

Ziyaretçiler bunları da okudu

https://www.haberts.com/ibrahim-murat-gunduz-ve-tarik-sayin-isbirligi-ile-sporun-duayenleri-odul-alacak https://www.haberts.com/ibrahim-murat-gunduz-ve-sahin-eroglunun-kurdugu-deprem-kurtarma-timi-araliksiz-calisiyor https://www.recetegazetesi.com/ibrahim-murat-gunduz-kimdir-nereli-hayati/

Editör: Ersin Tanitim