Türkiye Muay Thai federasyonu başkan yardımcısı İbrahim Murat gündüz, yaptığı açıklamada; ülkemizin son yüz yılın en büyük deprem felaketi ile karşı karşıya kaldığını vurgulayarak, bu felaketin yaralarını Millet olarak hep birlikte saracaklarını söyledi.

 

Afet bölgesine gönderdiğimiz arama kurtarma ekibinden sağ olarak kurtardıkları Depremzedelerin haberini aldıkça çok mutlu olduğunu söyleyen İbrahim Murat Gündüz, “Öncelikle depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Acımız gerçekten çok büyük. Bizde Federasyonumuzdan aldığımız izin alarak  AFAD ile  işbirliği yapmak sureti ile tamamen gönüllü antrenörlerimizden oluşturduğumuz  bir arama kurtarma ekibi kurduk. Halkımız duyarlılık örneği sergileyerek afet bölgesindeki  kardeşlerimizin yaralarının sarılması adına büyük ölçüde destek oldu ve olmaya da devam ediyorlar. Biz de depremzedelere bir nebze faydalı olabilmek adına  “vatan fedaileri” ismini koyduğumuz özel bir arama kurtarma ekibi kurduk. Kurduğumuz arama kurtarma ekibi depremden 24 saat sonra yola çıktı ve  AFAD ekipleri ile koordineli bir şekilde çalıştı. Türkiye Muay Thai milli takımı antrenörü Şahin Eroğlu liderliğinde kurduğumuz bu ekip  elinden gelen çaba ve gayreti sarf ederek vatandaşlarımızın kurtarılması  için yoğun bir şekilde çalışma yürütüyor. Ben bu vesile ile yardımda bulunan bütün herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

 

TÜRK MİLLETİ DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SERGİLİYOR

 

Tüm Türkiye tek vücut olarak afet bölgesindeki depremzedelerimiz için seferber olmuş durumdayız. Arama kurtarma ekibimiz tamamen gönüllü antrenörlerden oluşmakta olup afet bölgesinde profesyonel anlamda kurtarma çalışmasını sürdüren AFAD ekiplerine  destek sağlıyorlar. Yardımlarımız  devam edecek,  Allah herkesten razı olsun. Rabbim böyle acıları bir daha ülkemize yaşatmasın.”şeklinde konuştu.

Editör: Ersin Tanitim