İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Trabzon dernekleri federasyonu Trabzon günleri programına katılan eski oyuncumuz İbrahim Yattara HaberTS mikrofonlarına konuştu. Ömer Karakaş’ın sorularını yanıtlayan Yattara taraftara önemli mesajlar verdi.

Yattara Trabzon’un adının geçtiği her yerde varsın bununla ilgili ne söylemek istersin

Tabi ki beni ben yapan Trabzon şehri ve Trabzonspor ben artık zaten Trabzonluyum bunu her yerde dile getiriyorum ve bununla da gurur duyuyorum. İnanın bana bunları söylemek bile beni çok mutlu ediyor insanlarında bana karşı sevgisi bunu ikiye katlıyor.

Peki Yattara Trabzonspor şampiyon olunca senin duyguların neler oldu?

O duyguyu anlatmak gerçekten çok zor ama o kadar çok mutlu oldum o kadar çok sevindim anlatamam hatta Almanya, Belçika ve Türkiye’deki birçok kutlamaya katıldım. Ayrıca 2010-2011 sezonunda hak ettiğimiz kupayı alamayınca çok üzüldüm ama o duyguları bu sene doya doya yaşadık ve inanıyorum ki bu sezonda şampiyon olacağız.

Taraftarlar seni hiç unutmadı her zaman seni Trabzonspor kadrosunda görme hayalleri var bununla alakalı ne söylemek istersin?

Öncelikle Trabzonspor taraftarına çok teşekkür ederim bende inanın o kadar çok şu şampiyonluk kadrosunda olmayı arzuladım ki ama işte maalesef bizim için çok geç şunu diyebilirim ki Trabzonspor’a çok daha şeyler vermeyi bende istiyordum inşallah bir gün Trabzonspor’da görev almak bana da nasip olur ben o takımda ter akıttım kendimi oranı evladı olarak görüyorum.

Trabzonspor taraftarına ne mesaj vermek istersin?

Taraftarımızı çok seviyorum takımımıza sonuna kadar sahip çıkalım bu sene şampiyon olabilecek güçte bir kadromuz var sadece biraz sabırlı olalım ve yanlarında olalım tüm Trabzonspor taraftarını çok seviyorum ve diyorum ki ‘’Bize Her Yer Trabzon’’

İzlemek İçin: https://youtu.be/eKkoorvaF6c

Editör: Haber TS