90+1. dakikasında Nwakaeme adeta çılgına döndü. Öte yandan maçın son düdüğü gelmesiyle birlikte Cristiano Ronaldo isyan etti.

Porkekizli dünnya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Al Nassr, Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 23. hafta maçında Anthony Nwakaeme'nin takımı Al Fayha ile kozlarını paylaştı. Kritik maç Al Majma'ah Sports City Stadyumu'nda oynandı. Müsabada Nwakaeme çılgına dönerken, Ronaldo ise adeta isyan etti.

6433b01880a0321ae8e6b389

Al Nassr, sahaya şu ilk 11'le çıktı: Al Aqidi, Al Ghannam, Al Amri, Gonzalez, Konan, Gustavo, Alkhaibrai, Talisca, Yahya, Ghareeb, Ronaldo.

Al Fayha ise Al Nassr karşısına şu ilk 11'le çıktı: Stojkovic, Al-Rashidi, Baqawi, Khaibari, Al Shuwaish, Al Mutariri, Mandash, Victor Ruiz, Trajkovski, Raulinho, Nwakaeme.

Anthony Nwakaeme ve Cristiano Ronaldo karşı karşıya: Portekizli yıldız çılgına döndü

TALISCA'NIN SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Daha önce Süper Lig'de Beşiktaş forması da giymiş olan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca imzayı attı. Tecrübeli oyuncu için Süper Lig'e döneceği iddiaları da zaman zaman gündeme gelse de 29 yaşındaki oyuncunun Al Nassr ile 2024'te bitecek olan sözleşmesinin 2026'ya kadar uzatıldığı duyuruldu.

GOL İPTAL EDİLDİ

Müsabakanın 22. dakikasında Al Fayha'nın golü ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. Al Shuwaish'in pasıyla ceza yayında savunma arkasına sarkan Trajkovski'nin sert şutunda top ağlara gitti ancak ofsayt nedeniyle gol geçerli sayılmadı.

6433b01880a0321ae8e6b385

TALISCA'NIN GOLÜ OFSAYTA TAKILDI

80. dakikada Al Nassr'da Talisca'nın golü ofsayta takıldı. Yahya'nın pasıyla savunma arkasına sarkan Talisca, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi ancak hakem ofsayt gerekçesiyle Talisca'nın attığı golü iptal etti.

Anthony Nwakaeme ve Cristiano Ronaldo karşı karşıya: Portekizli yıldız çılgına döndü

6433b01880a0321ae8e6b383

NWAKAEME ÇILGINA DÖNDÜ

Müsabakanın normal süresine 7 dakikada uzatma ilave edildi. 90+1. dakikasında Al Fayha'da iki değişiklik birden geldi. Mandash ve Nwakaeme oyundan çıktı ve onların yerine Abusabaan ve Al-Abdulmonam oyuna dahil oldu.

PORTEKİZLİ HOCANIN KOLTUĞU SALLANIYOR

Değişiklik tabelasında numarasını gören Anthony Nwakaeme, adeta çılgına döndü. Saha içinde yedek kulübesine serzenişte bulunan Nwakaeme, sinirli bir şekilde oyundan çıktı. Yedek kulübesine doğru yönelen tecrübeli oyuncu, teknik direktör Vun Rasovic'e isyan etti.

RONALDO ŞOK SİNİRLENDİ

Oynanan müsabaka 0-0'lık skorla sona erdi. Maçın son düdüğüyle birlikte Al Nassr'ın dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, çok sinirlendi. Şampiyonluk yolunda puan kaybeden Al Nassr, lider Al İttihad ile arasındaki farkı 3 puan yaptı.

Öte yandan karşılaşmada Cristiano Ronaldo'nun göstermiş olduğu performans dikkat çekti. İlk 11'de başlayan Portekizli futbolcu, maç boyunca 4 kez şut çekti ve bunlardan sadece bir tanesi isabetli oldu. Öte yandan Ronaldo 0.19 gol beklentisi oranını sergiledi.