Kanal D ekranının yaz dizisi Seversin ile kendini gösterme fırsatı bulan İlayda Alişan, aşk hayatına dair çok özel açıklamalarda bulundu.

İLAYDA ALİŞAN’DAN OLAY AŞK İTİRAFI

 İlayda Alişan ve Burak Yörük, Kanal D'nin yaz dizisi Seversin'de başrolleri paylaşıyor. Sosyal medyadan gelen tepkiler, bu ikilinin başarısını kanıtlar nitelikte. İki genç oyuncu geçtiğimiz gün bir Youtube kanalına konuk oldu ve hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

İlayda Alişan'ın, 'Çok aşık olduğu kişinin banka kredisine kefil olması istenirse ne yapacağı’ sorusuna verdiği yanıt ise herkesi şoke etti!

Güzel oyuncu, çok aşık olduğunda aklının neredeyse durduğunu, o an o kişi için her şeyi yapabileceğini söyledi. Genç oyuncunun, “Ben evimi, arabamı, neyim var neyim yoksa üzerine yapabilirim." sözleri stüdyoda kahkaha tufanına sebep oldu.

Burak Yörük de sevdiği kişinin banka kredisine kefil olabileceğini ama arkadaşının banka kredisine kefil olmayı tercih etmeyeceğini söyledi.

Bu sözleri üzerine Alişan, dizi partnerine “Bir şeye ihtiyacım olsa kefil istesem olmaz mısın?” sorusunu yöneltti. Yörük ise "Bunu sonra konuşalım" diyerek onu geçiştirdi. Alişan ise, "Ben sana kefil olurdum Burak" yanıtını verdi.

Seversin oyuncularının bu diyaloğu izleyenleri gülme krizine soktu. Öte yandan genç oyunculara ikinci bir soru daha geldi: "Sevgiliniz yurt dışına gitmek isterse, kabul eder misiniz veya ne yaparsınız?"

İlayda Alişan, sevgilisinin bu isteğini kabul etmeyeceğini belirtirken, Burak Yörük ise onunla yurt dışına gideceğini söyledi. İki isim de sosyal medyada çok aktif olmanın rahatsız edici olduğuna değindi. Alişan ve Yörük’ün ortak bir görüşü de vardı. Kişinin bir özel hayatı olmalı ve her şey göz önünde olmamalı fikrine iki isim de katıldı.

Editör: Didem Bektaş