Kraliçe’nin yerini Kral aldı. Peki bu durumda İngiltere dil okulu fiyatları nasıl etkilendi?

Çekinmenize gerek yok. İngilizce öğrenmek için her yolu denemiş olabilirsiniz. Şimdi kendinizi burada bulma sebebini de anlıyorum. İngilizce İngiltere’de öğrenilir 🙂

ingiltere-1

Kolay olmadığını düşünüyor olabilirsiniz.

Adım adım hareket edelim İngiltere’de eğitim alabileceğiniz şehirler üzerinden karar verelim. Ne dersiniz?

Londra dil okulları

ingiltere-2

Akla ilk gelmek farklı tabi. Londra dil okulları ise İngiltere denilince ilk akla gelen şehir.

Güneşin batmadığı imparatorluğun başkenti burası. Öğrenci olarak sadece eğitim değil, sosyal hayatın da zirvede yaşayacaksınız. 7/24 uyumayan bir şehir. Hal böyle olunca fiyatlar da diğer şehirlere göre biraz yüksek kalıyor.

4 hafta dil eğitimi 850 GBP’den başlıyor.

8 hafta dil eğitimi 1425 GBP.

12 hafta dil eğitimi 2100 GBP.

Hafta hafta seçim yaptığınızda ne kadar çoklu alım yaparsanız o kadar uygun fiyata düşüyor.

Detaylar için en iyi yurtdışı eğitim danışmanlığı firması linkine tıklayabilirsiniz.

Manchester dil okulları

ingiltere-3

Siz söylemeden ben söyleyeyim. İngiltere’nin her şehri bir şekilde akla ilk geliyor. Şaka yapmıyorum.

Futbol desem başka bir şehir gelir mi aklınıza? Machester dil okulları futbol aşıklarının tartışmasız tercihi.

Fiyatlar 4 haftalık dil eğitimi için 650 GBP’den başlıyor. 8 hafta dil eğitimi 1140 GBP 12 hafta ise 1750 GBP’den devam ediyor. Detayları yine tahmin ettiğini gibi Lemon Academy yardımıyla alabilirsiniz.

Brighton dil okulları

ingiltere-4

Şimdi aklınıza ne konuda ilk olarak gelecek diye düşünüyorsunuz. Ben söyleyeyim. Gece hayatı. Belki gece hayatı diyince ibiza ya da başka bir yer gelmiş olabilir. Ama Brighton İngiltere’nin ilklerinden. Bu şehri sahil kasabası diye küçültenler de var. Kasaba kadar küçük değil ancak Aşırı büyük bir şehir de değil kesinlikle. Hem dil eğitimi hem deniz tatili hem de eğlence şehri.

Brighton dil okulları dört haftalık dil eğitimi için 700 GBP’den başlıyor.

Cambridge dil okulları

ingiltere-5

Eğitim diyince aklınıza neresi geliyor? En başarılı üniversite desem? Cambridge değil mi. Şaşırmadığınızı görüyorum. Söylediğim gibi sabaha kadar kelime versem altından bir İngiliz şehri çıkacaktır. Öğrenci şehri arıyorsanız eğer bu kesinlikle Cambridge ya da Oxford olmalıç

Cambridge’de dil eğitim fiyatları dört hafta için 670 GBP’den başlıyor. Diğer şehirlere göre uygun bir şehir. Sadece eğitim için değil, ulaşım ve yeme – içme gibi giderlerinizde bu şehirde uygun.

Cambridge dil okulları linkinden detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Oxford dil okulları

Cambridge ve Oxford eğitim için tercih edebileceğiniz en iyi iki şehir diyebiliriz. Neden mi? Bu iki şehrin nüfusunun %70'i öğrenci. Eminim burada eğitim alırken birbirinden farklı arkadaşlar edineceksiniz. Hem de dünyanın en iyi iki üniversitesinden desem yeterli olur sanırım.

Oxford dil okulları linkinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Fiyatlar diğer şehirlere göre gayet uygun.

Birstol dil okulları

Görenler Eskişehire çok benzetir. Şehrin hemen hemen her sokağında düşen bir kanal görsel şölen oluşturuyor. Avrupalılar ise küçük Amsterdam diye bahseder bu şehirden. Galler’e çok yakındır. Aynı zamanda bir liman şehridir. Türkiye’den gelen öğrencilerin %10’unun tercihi Bristoldür. Bu sebeple de Türk öğrenci olmasın isteyenler bu şehri tercih edebilir.

Fiyatlar ve detaylar için Bristol dil okulları linkine tıklayabilirsiniz.

Eastbourne dil okulları

Brighton gibi bir yandan dil eğitimi diğer yandan yaz tatili yapabileceğini İngiliz şehri. Genellikle yaz aylarında katılacağınız eğitim programları için tercih edilmeli. Kışın gitmek isterseniz sessizliği seviyor olmalısınız. Şehir nüfusunun az olması sebebiyle sessiz sakin bir rota arayanların tercihi.

Eastbourne dil okulları linkine tıklayıp fiyatlar ve detaylara göz atabilirsiniz.

Liverpool dil okulları

Tıpkı Manchester gibi futbolun şehri. Bir artısı ise müzik. Biliyorsunuz burası dünyaca ünlü grup Beatles’ın şehri. Söylenenlere göre hem futbol hem de müzik bu şehirde doğmuş. Ardından eğitim alınan şehirlerden biri haline gelmiş. Yaşam masrafları diğer şehirlere göre daha uygun olabilir.

Liverpool dil okulları hakkında detaylı bilgi için lütfen linke tıklayınız.

Hangi şehirde eğitim tercih ederseniz edin, unutulmaz maceraya hazır olun! Merak etmeyin: Ailenizin eğitim danışmanı Lemon Academy İngiltere maceranızda her zaman yanınızda olacak.

Sevgiler.