Apple iPhone 15 Pro ekranının ultra ince çerçevelere sahip olacağını doğruladı. İşte, bu Eylül ayında çıkacak olan cihazın önemli özelliği!

Yeni nesil Apple iPhone'ların lansmanına yaklaşırken, son zamanlarda iPhone 15 serisi hakkında bir dizi söylenti ve rapor var. Şimdi, en sonuncusu, iPhone 15 Pro modelinin ekranıyla ilgili bazı ilginç detayları ortaya koyuyor.

En son haberler, yaklaşmakta olan Apple iPhone 15 Pro'nun cam panelinin görüntülerini paylaşan ünlü bilgi kaynağı Ice Universe'den geldi. Bu görüntülerde, yeni iPhone'un ekran bileşenlerinden birine bir göz atıyoruz, bu da panelin süper ince ekran çerçevelerine sahip olacağını ortaya koyuyor. Görüntüler ayrıca iPhone 15 Pro'nun camını iPhone 14 Pro ile de karşılaştırıyor. Bu da iPhone 15 Pro'nun daha ince bir çerçeveye sahip olduğunu açıkça gösteriyor.

Sızıntı, üst düzey iPhone 15 Pro modellerinin yalnızca 1,55 mm çerçeve boyutuna sahip olduğunu iddia ediyor. Bu, iPhone 14 Pro'daki 2,1 mm'lik çerçevelerden daha küçüktür. Bu değişiklikler oldukça küçük olmakla birlikte, yeni görüntüler aynı zamanda iPhone 15 modellerinin eski iPhone modellerindeki düz düz kenarlar yerine daha yuvarlak köşelere sahip olacağını da ortaya koyuyor.

Editör: Didem Bektaş