Güvenlik eldiveni ya da koruyucu eldiven olarak da bilinen iş eldivenleri, kullanıcıları çeşitli yaralanmalara karşı korumak üzere tasarlanmıştır. Sağlık çalışanlarından kasaplara, elektrik işçilerinden balıkçılara kadar birçok çalışan grubu tarafından tercih edilen iş eldivenleri; çeşitli türlere, malzemelere ve biçimlere sahiptir. Kullanıcıların ihtiyaçlarına ve çalışma koşullarına uygun olarak iş eldiveni türü seçilir.

İster sanayide ister laboratuvarda çalışın eller en çok kullandığımız uzuvlarımızdır. Bu yüzden ellerinizi korumak için ayrıca özen göstermeniz gerekir. Eldiven kullanmadan yapacağınız kimyasal işler, inşaat işleri, temizlik ve yemek gibi uğraşlar sırasında elleriniz hasar görebilir ya da üzerlerinde kalıcı leke ve yanıklar oluşabilir. Bu tarz yaralanmalardan, bulaşıcı hastalık ve enfeksiyonlardan, yüksek gerilimli çalışmalarda ortaya çıkan tehlikelerden korunmak için uygun iş eldiveni giymek çok önemlidir. 

İmalat, elektronik, inşaat, ulaştırma, otomotiv gibi çok farklı sektörlerde kullanım alanına sahip iş eldivenleri, özel koşullara hitap edecek şekilde farklı malzemelerde ve stillerde tasarlanmıştır. Örneğin küçük ve hassas işlemler gerektiren bir iş için; üstün el becerisi ve esneklik sağlayan örme lateks eldivenler tercih edilebilir. Üstelik polyester örme lateks eldiven, cam işlerinizde kayganlığı engelleyerek büyük bir konfor sağlar. Parmak hassasiyetinin yüksek olması gereken işlerde çalışıyorsanız bunun için tercih edebileceğiniz PU kaplamalı eldivenler de bulabilirsiniz.

İş yerlerinde kullanılmak üzere özel malzemeler içeren iş eldivenleri, ellerinizi korumak ve işlerinizi kolaylaştırmak için Beybi tarafından hususi olarak tasarlanmaktadır. İş eldiveni satın almak için Beybi Eldiven kurumsal satış sitesine tıklayınız!

Editör: Ersin Tanitim