İsim Hakkı Kararı Verildi

Abone Ol
Trabzonspor'un yeni yapılan stadının isim hakkını satın almak için bir çok firma ile temasa gelişirken, Trabzonspor yönetimi flaş bir karar aldığı öğrenildi. Trabzonspor yönetimi, isim hakkını satarak alacağı yüklü para ile günü kurtarmak yerine, geleceği kurtarmak ve Trabzonspor'a uzun yıllar katkı sağlayacak bir anlaşma planlıyor.

Dünyaca ünlü mücevher markası Swarovski'nin sahibi Gernot Langes Swarovski ile Avusturya kampında güzel bir dostluk kuran Genel Menajer Serhat Altıncı’nın Trabzonspor’a tarihi gelir sağlayacak yeni bir bomba daha patlatması bekleniyor. 

Rahatsızlığına ve doktorların uyarılarına rağmen, Serhat Altıncı ile girdiği güzel iletişim sonucunda özel uçağıyla beraber Trabzon’a gelen Gernot Langes Swarovski’nin, 4 yıldır özel uçağına binmediği ve yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Gernot Langes Swarovski’nin Trabzonspor’a ziyaretinden İstanbul takımı kulüplerinin yöneticilerinin de bir hayli rahatsız olduğu ve görüşmeleri engellemeye çalıştığı, fakat başarılı olamadığı kulislerde konuşulmaya başlandı.

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun güvenerek göreve getirdiği Serhat Altıncı’nın, Henrique ve Adrian’ın satışında gösterdiği başarıdan sonra tamamen kendi çabasıyla Swarovski firmasının sahiplerini Trabzon’a getirebilmesi,  Trabzon yönetimine muhalif olan kesimin de büyük takdirini topladı.

HaberTS.com / Ali Çil
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }