İstanbul'da Bayram Öncesi Tatlıcılar Denetlendi

Abone Ol

İstanbul'da Ramazan Bayramı öncesinde tatlıcılar denetimden geçti.

Gıda işletmelerinde yoğunlaşan denetimler bugün İstanbul'da tüm hızıyla devam etti. İstanbul Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, halihazırda faaliyette olan tatlı imalathanelerinde denetimler gerçekleştirdi. Bayramlarda tatlı ikram etmenin önemini biliyoruz, birçok kişi evlerine veya konuk gidecekleri evlere tatlı alır. Bu nedenle bu bayramda tatlıcıların ne kadar hijyenik üretimler yaptığı daha da önemli.

Ekipler, imalathanelerde hijyen koşullarına, çalışanların kılık kıyafetlerine, ürünlerin analizine kadar sıkı denetimler yaptı. İstanbul'da Ramazan Bayramı'na sayılı saatler kala denetimler 7/24 devam ediyor. Eksiklik saptanan işletmelere eğitim veriliyor, neler yapılması gerektiği aktarılıyor. 125 bine yakın işletmenin sırasıyla denetimden geçeceği duyurulurken, vatandaşların da herhangi bir olumsuzlukta ALO 174 Gıda Hattı'na bildiride bulunmaları hatırlatıldı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }