Mücadelenin 68. dakikasında İstanbulsporlu Florian Loshaj, Mendy'nin ile girdiği iki mücadele sonrası ceza alanında yerde kaldı, pozisyonun devamında Onuachu fileleri sarstı. Gol sonrası uzun süre itirazlar olsa da oyun devam etti. 73'te İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu takımı sahadan çekti, mücadele yarıda kaldı.

İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Başkan Yardımcısı Bayram Saral basın toplantısı düzenledi.

Sözleşme Sorusuna Onuachu'nun Yanıtı Sözleşme Sorusuna Onuachu'nun Yanıtı

Başkan Yardımcısı Saral Bayram Saral,"Sahadan çekilme kararının Trabzonspor ile bir ilgisi yoktur. Çekilme kararının başka kulüplerle ilişkilendirmek kötü niyetli ve beyhude işlerdir, hakeme bağlamak basit işlerdir. TFF Başkanı bugüne kadar randevu taleplerimize olumlu yanıt vermemiştir. Kulübümüz yok sayılmıştır. Dünkü bariz hakem hatası bardağı taşıran son damla olmuştur." İfadelerini kullandı.

Neden Trabzonspor maçı diye sorulan soruda Ecmel Sarıalioğlu, "Çünkü bu maça rastladı. 68. Dakikadaki pozisyona 5 dakikada karar veremiyorsa biz de takımı çekiyorsak sorumlusu TFF’dir. Trabzonspor maçına rastlaması tamamen tesadüftür. Trabzonluluğumu kimseye değişmem. Doğduk doğalı Trabzonsporluyuz." Dedi.

Ecmel Sarıalioğlu,"TFF istifa etmez görevdenalınır. İstifa edecek yetkisi yok. Haftaya Sivas’a gidip maçlarımızı oynamaya. Devam edeceğiz." İfadelerini kullandı.

TRABZONSPOR BİZİZ BAŞKASI DEĞİL

Başkan Sarıalioğlu,"Doğruyu yaptığıma inanıyorum. yapabileceğim başka bir şey yok. Toklatayacak durumumum yok. Gidin helallik alın tebrik edin dedim. Ertuğrul Doğan kardeşim kadar sevdiğim birisi ailesini tanırım. Onları da uğurladık. Trabzonspor biziz başkası değil ." Dedi.

Editör: Haber TS