Çok yakında kripto para piyasalarında bu 5 altcoin manşet olabilir! Ünlü analistlerden bomba tahminler geldi: İşte yakın zamanda yükselecek altcoinler!

Teknik analistler, yakın zamanda ralli sinyali veren 5 altcoin projesi hakkında bilgi verdi. Kripto para dünyasında yatırımcılar, kısa süre içinde yükselecek olan altcoinleri merak ediyor. Yüzlerce altcoin arasından en az bilinen, ama kısa sürede ralli potansiyeli bulunan 5 değerli altcoin hangileri? İşte, yükselecek altcoinler!

Klaytn (KLAY)

Metaverse oluşturan özel bir Blockchain olan KLAY, Güney Kore merkezli bir şirketin ekosistemidir. Son haftada %60 değer kazanan altcoin, 0,3182 dolar direncini kırmak üzere. Yakın zamanda Ekim'de gördüğü zirveyi de geçebilir.

Hashflow (HFT)

Kısa vadede yükselecek altcoinler listesinde uzmanların yorumları arasında az bilinen HFT de yer aldı. Metaverse token'ı bir ayda %188 artış yaşadı. Boğa rallisinde Kasım ayındaki zirvesine yeniden ulaşabilir.

Blur

NFT token olan BLUR, piyasadaki olumlu havaya uyum sağlayan yeni bir altcoin. 101. en iyi kripto para birimi olan Blur token, bir günde %33 değer kazandı.

Conflux (CFX)

En çok yükselecek altcoinler arasında 1 ayda %400'ün üzerinde getiri sağlayan Pekin merkezli token, yüksek bir konsodilasyon potansiyeline sahip.

SingularityNET (AGIX)

Yapay zeka temelli altcoin AGIX de bir ayda %122'lik artışla yükseliş potansiyelini devam ettirecek gibi görünüyor. Analistler, bu coinin kısa sürede yukarı ivmeleneceğinden söz ediyor.

Editör: Didem Bektaş