İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın katıldığı Trabzon mitingini değerlendiren İYİ Parti Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, “Herkes barışı, adaleti, eşitliği özlemiş. Yalandan, tehditlerden, ötekileştirilmekten bıkmış. Bu miting bir daha gösterdi ki, insanlar ucube sistemden, ayrıştırılmaktan usandı. Mitingde bir kez daha anladık ki, 14 Mayıs’ta milletimiz bu ucube sistemi ve ondan nemalanları seçimle gönderecek. Birkaç günleri kaldı, gidiyorlar” dedi.

c836920d-8a23-4641-9540-b9c615132117

Uzun süredir Trabzon’un ilçelerini, mümkün olduğunca her mahallesini gezmeye çalıştığına vurgu yapan Yavuz Aydın, “Hem vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerimizdeki izlenimleriz ve hem de Genel Başkanımızın mitingdeki gözlemlerimize göre çok net bir fotoğraf var ortada; artık insanlar barış arıyor, sevgi arıyor, adalet ve umut arıyor. Sürekli nefret içeren söylemlerden, hakaretlerden bıktı. Kendilerine oy vermeyenleri dinsiz, terörist sayan, iftira atma günahını rahatça işleyen bir kesim var. İnsanlar artık huzur arıyor. Dikkat edin, Ramazan ayı boyunca yalan söylediler, bundan korkmadılar.  İftira atma hızını hiç kesmediler. Ama karşılarında huzur arayan bir çoğunluk var artık. Trabzon mitinginde yağmur çamur demeden büyük bir coşku ile Atatürk Alanını dolduran halkımıza minnettarız. O tablo çok net gösterdi ki, millet İttifakı kazanacak, İYİ Parti iktidar olacak” dedi.

“İlk günden beri, aynı düşünceyi paylaşıyoruz: Güçlü Türkiye, mutlu Trabzon” diyen İYİ Partili Aydın, şunları söyledi: “Bunun için çok çalışmamız, liyakati ve bilimi ile edinmemiz, adaleti sağlamamız, saygıyı ve sevgiyi öne çıkarmamız, fikirlere önem vermemiz, kardeşliği önde tutmamız, el ele gönül gönüle olmamız, israfı önlememiz gerekir. Bunu başarmak için ortak akılla hareket etmemiz, partili partisiz diye yanlış yola sapmadan herkesin derdine çare bulmaya çalışmamız gerekir. Gerçekten de güçlü ve huzurlu bir ülke, mutlu bir geleceği inşa edebiliriz. Bunu ancak birlikte başarabiliriz.”