Antalya’nın Kemer turizm merkezi, Türkiye'nin en popüler tatil bölgelerinden biri olup her yıl milyonlarca turisti ağırlamaktadır. Tatilinizi planlarken, Antalya havalimanından Kemer’e transfer ve tatilinizin sonunda Kemer’de kaldığınız otelden havaalanına ulaşım işlemleri konusunda endişelenmenize gerek yok! Çünkü İyi Transfer olarak, siz değerli konuklarımıza kaliteli, güvenilir ve dakik bir transfer deneyimi yaşatmak için her zaman hazırız.

En Uygun Kemer Transfer Fiyatları

İyi Transfer şirketi olarak Antalya Havalimanı Kemer arası yapacağınız seyahatler için sorunsuz bir ulaşım hizmetini size en uygun fiyatlarla sağlamak amacıyla yılın belirli dönemlerinde özel kampanyalar düzenliyoruz. Bu kampanyalar sayesinde modası geçmiş havaalanı taksilerine servet ödemeden ve toplu taşıma araçlarında eziyet çekmeden seyahat edebilir, havaalanından Kemer otellerine ve Kemer otellerinden havaalanına transferlerinizde bütçenizden tasarruf edebilirsiniz.

Antalya Havalimanı Kemer Transfer 2023 Yaz Kampanyası

Firmamız, Antalya Havaalanı çıkışlı Kemer otel transferleri ve konaklama sonunda otelden havalimanına dönüş transferleri için 2023 yılı yaz sezonuna yönelik özel bir kampanya hazırlamıştır. Kampanyamız 30 Mayıs 2023 ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak rezervasyonlarında geçerlidir.

Bu özel indirim kampanyası kapsamında, Antalya Havalimanı Kemer transferlerimizde yüzde 10 indirim fırsatı sunuyoruz. Böylece, Mercedes Vito ve VW Transporter VIP araçlarımızla Kemer otellerine hem daha ekonomik hem de daha konforlu şekilde yolculuk yapmanızı sağlıyoruz. Tatil, iş veya diğer seyahat planlarınız için İyitransfer’in sunduğu kaliteli ve güvenilir Kemer transfer hizmetinden en cazip fiyat avantajıyla faydalanabilirsiniz.

Kampanyalı Kemer Transfer Hizmeti ve İndirim Detayları:

İndirim Oranı: %10 indirim

Destinasyon: Antalya Havalimanı'ndan Kemer otellerine ve Kemer’deki tüm adreslere

Rezervasyon Tarihleri: 30 Mayıs 2023 - 30 Eylül 2023

Transfer Tarihleri: 30 Mayıs 2023 - 30 Eylül 2023

İndirim Kodu: ANTALYA10

Ödeme: Rezervasyon yaptırmak için herhangi bir ön ödeme yapmanız gerekmez. Transfer ödemelerinizi araçta görevli şoförümüze yapabilirsiniz

Antalya Havalimanı Kemer arası indirimli transfer hizmeti kampanyamızdan yararlanmak için İyi Transfer resmî web sitesi üzerinden ANTALYA10 indirim kodunu kullanarak online rezervasyon yapabilirsiniz. Dilerseniz 7/24 transfer rezervasyon hizmeti veren çağrı merkezimizi arayabilir seyahat uzmanlarımızdan destek alarak Kemer ulaşımınızı planlayabilirsiniz. İndirimli fiyatlarımızdan faydalanarak seyahat bütçenizi koruyabilir ve yolculuğunuzun keyfini çıkarabilirsiniz.

İyi Transfer olarak, müşteri memnuniyetini her zaman en ön planda tutuyoruz. Güler yüzlü ve deneyimli şoförlerimiz, modern araç filomuz ve 7/24 müşteri hizmetleri desteğimizle sizlere en iyi Kemer transfer hizmetini sunmak için çalışıyoruz.

Daha fazla bilgi için İyi Transfer Kemer https://www.iyitransfer.com/kemer-transfer web sayfasını ziyaret edebilir veya çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.

İyi Transfer Antalya – Kemer Transfer Rezervasyon ve İletişim

Kemer Transfer Web: www.iyitransfer.com/kemer-transfer

7/24 Müşteri Hizmetleri: +90 542 235 15 75

Yetkili Kişi: Selina AYKAR (Rezervasyon Müdürü)

Email: info @ iyitransfer.com

Editör: Ersin Tanitim