İstanbul’un Kağıthane ilçesinde park halindeki bir otomobil silahlı saldırının hedefi oldu. Araçta bulunan 44 yaşındaki Eser Aktaş, saldırının ardından hayatını kaybetti.
Olayın ardından yaya olarak bölgeden uzaklaşan şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.
SALDIRI HAMİDİYE MAHALLESİ’NDE YAŞANDI
Olay, saat 16.30 sıralarında Kağıthane’ye bağlı Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre Eser Aktaş, park halindeki otomobilin içerisinde bulunduğu sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.
Şüpheli, saldırının ardından olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.
Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
ESER AKTAŞ HAYATINI KAYBETTİ
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde saldırıda yaralanan 44 yaşındaki Eser Aktaş’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Polis ekipleri otomobil ve çevresinde güvenlik önlemi alarak detaylı inceleme gerçekleştirdi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının tamamlanmasının ardından Aktaş’ın naaşı hastane morguna götürüldü.
KAÇAN ŞÜPHELİ ARANIYOR
Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra yaya olarak kaçtığı belirtilen kişinin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.
Bölgedeki güvenlik kameralarının ve olayla bağlantılı olabilecek diğer görüntülerin incelenmesi beklenirken, saldırının nedeni de araştırılıyor.
Şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.







