Dizi severler Kan Çiçekleri adlı yeni bir yapımla buluştu. Peki, Kan Çiçekleri oyuncuları kimler, konusu ne? Hangi kanalda ne zaman yayınlanıyor?

Kan Çiçekleri dizisi Kanal 7 ekranının yeni günlük dizisi olarak 5 Aralık Pazartesi günü ilk bölümüyle başladı. Hafta içi her gün saat 16.15'te Kanal 7'de yayınlanan Kan Çiçekleri dizisinin konusu ve oyuncuları merak edildi.

Başrollerini Yağmur Yüksel ve Barış Bektaş'ın paylaştığı Kan Çiçekleri dizisi, Ömer Baykal ve Levent Türkan tarafından yönetiliyor. Peki Kan Çiçekleri konusu ne? Kan çiçekleri oyuncuları kimler?

Kan Çiçekleri büyük bir sevdayı anlatıyor. Kan davasıyla başlayan büyük aşkta, Baran kan davasından hoşlanmıyordur. Dilan ise ailesinin baskısıyla evlenmeye mecbur kalmıştır. Baran'ın kararıyla Dilan ile Baran evlenir. İsteksizce başlayan bu evlilik zamanla iki gencin arasında büyük bir aşkın doğmasına vesile olacaktır.

Kan Çiçekleri oyuncuları arasında Yağmur Yücel, Barış Bektaş, Nalan Örgüt, Berkay Çınar, Erol Yavan, Selinay Taşol ve Hasan Ballıktaş yer alıyor. 25 yaşındaki Barış Bektaş daha önce TRT'nin Savaşın Efsaneleri belgeselinde rol almıştır. 20 yaşındaki Yağmur Yüksel'in ilk projesi ise Kan Çiçekleri dizisi olmuştur.

Editör: Didem Bektaş