Kangal Yavruları 5 Bin Liraya Satılıyor

Abone Ol

Sivas'ta Kangal köpekleri özel olarak bakılıp korunuyor. Her yıl doğan yavrular 5 bin liraya kadar alıcı buluyor.

Dünyaca ünlü Sivas Kangal köpekleri kent genelinde milli değer olarak korunuyor. 25 km'ye kadar görme, 2 km'ye kadar koku alma yetenekleri ile dünyanın en iyi koruma köpekleri sayılıyorlar.

Yılda 1-2 kez yavrulayan Kangal köpeklerine yurt içi ve yurt dışından yoğun talep oluyor. Kangal yavruları 3 bin 500 lira ila 5 bin liradan alıcı buluyor. Sevimli yavruların bakımı da özenle yapılıyor. Profesyonel mamalarla beslenen yavrular, yetiştiricilerin yüzünü güldürüyor.

Bir Kangal köpeği tek doğumda en fazla 5 adet yavru dünyaya getiriyor. Yavrular kışın sıcak ortamda, aşıları yapılarak, özel mamalarla bakılıyor. Anne sütünü mutlaka alıyorlar. 3.500 TL, 4.000 TL ve 5.000 TL'den alıcı bulan Kangal yavruları, yasak olduğu için yurt dışına verilmiyor. Milli değerler arasında kabul edildikleri biliniyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }