Trabzonspor Maçına Yabancı VAR Hakemi Atanacak Trabzonspor Maçına Yabancı VAR Hakemi Atanacak

Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır, Fenerbahçe maçı hazırlıkları öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Alanyaspor ve Karagümrük maçlarını oynadık. Çalıştıklarımızı bölüm bölüm sahaya yansıttık. Fenerbahçe bu sezona iyi başladı sonuçlardan zaten belli oluyor. Biz de Trabzonspor'uz. Bu haftayı iyi değerlendiriyoruz. Az önce de analizimizi yaptık. Çalışacağız, hafta sonu da göreceğiz.

FENERBAHÇE'NİN DÜN YAPTIĞI PAYLAŞIM HAKKINDA

Saha dışında olmaktan ziyade saha içinde kalmaya çalışıyoruz takım olarak. Büyük maçları tahmin etmek kolay değil. Kazanmak için oraya gideceğiz, umarım öyle de olacak.

BÜYÜK MAÇLARIN MOTİVASYONU AYRI OLUR

Büyük maçların motivasyonu ayrı oluyor. Biz de kendi kalitemizi biliyoruz. Özellikle hocamızın çalıştırdıklarını rakibin zayıf yönlerini iyi analiz ediyoruz. Fenerbahçe iyi bir takım. Yıllardır karşılaştığımız büyük bir camia. İyi bir takımız, iyi bir hocaya sahibiz. Konsantrasyondan yana sıkıntı yok. İnşallah iyi bir oyunla iyi bir skor alırız.

MONTELLA BANA GÜVENDİĞİNİ SÖYLEDİ

Ben bana güvenenleri yanıtlmamak için mücadele ediyorum. Montella ile geldikten sonra görüştük. Bana güvendiğini söyledi. Ben de elimden geleni yapmaya çalıştım. A Millli Takımımızda gerçekten büyük kalitede futbolcular var. Hocanın aurası ve istediklerini anlatması bize çok yardımcı oldu. 

Editör: Hasan Yılmaz