Dostluk maçına dair yayın ve tarih detayları spor severler tarafından merak ediliyor. Peki, Karabağ – Galatasaray maçı hangi kanalda? Karabağ – Galatasaray maçı ne zaman?

Karabağ Galatasaray maçı hangi kanalda izlenebilecek? Maç yayını şifresiz mi olacak? geliri depremzedelere gidecek olan dostluk maçının kadrosu, hakemleri ve detayları belli oldu! Karabağ Galatasaray maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, nerede oynanacak? İşte, muhtemel 11’ler ve maçın önemli detayları!

Karabağ-Galatasaray maçı gelirleri depremzedeler için bağışlanacak. 26 Mart 2023 Pazar günü saat 19.00'da Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan maç, Azerbaycan'daki CBC Sport Azerbaijan kanalından şifresiz olarak yayınlanacak. Dostluk maçının Türkiye'deki yayıncısı ise henüz belli olmadı. Maçın reklam geliri deprem bölgesine gideceği için büyük bir ihtimalle Exxen ya da TV8 kanalından şifresiz yayınlanabilir.

Karabağ Galatasaray maçı için 50 bin bilet satıldı. Milli arada hazırlık maçında Karabağ ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, son sürat çalışmalara devam ederken maçın hakemi ve kadrosu henüz belli olmadı.

Editör: Didem Bektaş