Programın açılış konuşmasını Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Hamza Sönmez yaptı. Sönmez ‘’Karadeniz Platformu ve Genç Karadenizliler Derneği olarak sayın vekil adaylarımıza ve siz değerli misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Ülkemiz önemli bir seçime giriyor umarız sonuçlar başta ülkemiz olmak üzere hepimiz için hayırlı uğurlu olur’’ dedi.

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi 1. Bölge milletvekili adayları at Altunkaynak, Fatih Kaya ve Emre Durmuş konuşmalarını yaptılar. Karadenizlilerin vatanına ve milletine olan bağlılığını herkesin bildiğini ve bununla da bizler çok gurur duyuyoruz diyerek Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a Milletvekili adaylığında da Milliyetçi Hareket Partisine oy vermelerini istediler.

Bu önemli toplantıya Karadeniz Platformunun başkanları Kartal Giresunlular Derneği Başkanı Cengiz Demirkaya, Kurfalı Karadenizliler Derneği Başkanı Olgun Lermi, Soğanlık Karadenizliler Derneği Başkanı Dursun Ali Zehir, Trabzon Taş Ocağı Köyü Derneği Başkanı Kemal Cömert, Kartal Samsunlular Derneği Başkanı Kenan Yılmaz, Ordu Mesudiye Arıcılar Köyü Derneği Başkanı Musa Uzuner, Trabzon Tonyalılar Derneği, Trabzon Akçaabaatlılar Derneği Başkanı Atilla Berber, Samsunlular Derneği Başkanı Ahmet Güven, Trabzon Beşikdüzü Derneği Başkanı Muharrem Sağlam, Trabzon Şalpazarı Fidanbaşı Derneği Başkanı Yusuf Ziya Metin, Trabzon Çaykaralılar Derneği Başkanı Ahmet Aydın ve Çılgınlar Taraftar Grubu İstanbul Temsilci Başkanı Yasin Kaya katıldı.

e6884e13-8323-4350-9694-e1b28338a90f1d71577a-90df-4f30-abc4-308d212b06a8

Editör: Haber TS