Berkay Ateş, Sibel Kekilli, Pınar Deniz gibi ünlü isimlerin başrolde yer aldığı Karanlık Gece filminden detaylar geldi.

Karanlık Gece fragman tanıtımı sinema severler tarafından merakla bekleniyordu. Ünlü yönetmen Özcan Alper imzalı filmin oyuncu kadrosu, konusu, vizyon tarihi ve tanıtımı hakkında tüm detaylar sizlerle…

Karanlık Gece filmi ünlü yönetmen Özcan Alper'e ödül getirmişti. Filmin vizyon tarihi 28 Nisan Cuma olarak açıklandı. 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film ve En İyi Senaryo Ödülü alan Karanlık Gece fragman tanıtımı ile büyüledi.

Alper'in dördüncü uzun metrajlı filmi, bu ay sonu sanat severlerle buluşacak. Murat Uyurkulak ve Özcan Alper'in yazdığı, Alper'in yönettiği suç ve gerilim türü filmin konusu şöyle:

İshak, küçük bir Anadolu köyünde vicdanıyla başa çıkmaya çalışır. Toplu bir öfke karşısında sessizlik şiddetiyle cezalandırılır.

Karanlık Gece oyuncuları arasında Berkay Ateş, Sibel Kekilli, Pınar Deniz, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Taner Birsel başrolleri paylaşıyor.

Nar Film, BKM ve Baykuş Yapım’ın yapımcısı olduğu, Türkiye-Fransa-Almanya ortak yapımı filmin görüntü yönetmenliğini Y. Roy Imer üstleniyor.

İşte, Karanlık Gece filminin tanıtımı!