Honor Magic Vs yakında piyasaya sürülecek. Honor'un yeni katlanabilir akıllı telefonunun önemli detayları belli oldu.

HONOR MAGIC VS ÖZELLİKLERİ VE TASARIMI

Honor, 23 Kasım'da Çin'de Honor 80 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Orta sınıf cihazla birlikte şirket, bu yılın başlarında piyasaya sürülen Honor Magic V üzerinde bazı yükseltmelerle gelecek olan Honor Magic Vs katlanabilir akıllı telefonunu da piyasaya sürecek.

Honor Magic V'den sonra Honor Magic Vs modelinin özellikleri arasında şunların yer alması bekleniyor... Ayrıca Honor Magic Vs fiyatı da açıklandı.

Tasarım ve Ekran

Akıllı telefonun şu ana kadarki tüm tanıtımlarına ve resmi görüntülerine bakıldığında, tasarım bölümünde pek bir şey değişmemiş gibi görünüyor. Dikey olarak yerleştirilmiş üçlü kamera kurulumu ile arka kısım aynı kalıyor. Honor'un genellikle katlanabilir akıllı telefonlarda oluşan kırışıklığı azaltmak için menteşe tasarımını geliştirdiğine dair söylentiler var. V modelinden daha ince ve daha hafif olması bekleniyor. Ekranın aynı olması bekleniyor, bu da muhtemelen 6.45 inçlik ve 21:9 en boy oranı ve 120Hz yenileme hızı ile FHD+ çözünürlük sunan bir dış ekran alacağımız anlamına geliyor. İç ekran 2272 x 1984 piksel çözünürlüğe, 381 PPI piksel yoğunluğuna ve 90Hz veya 120Hz yenileme hızına sahip 7.9 inçlik bir OLED panel olabilir. Yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya sahip olduğu söyleniyor.

Teknik Özellikler

Spesifik olarak, cihazın birkaç değişiklikle çoğunlukla Magic V ile aynı kalması bekleniyor. İlk olarak işlemci yükseltmesi görülecek. Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacak. Bununla performansta artış ve enerji verimliliği bekleniyor. İkinci yükseltmenin pil kapasitesinde hafif bir artış olması bekleniyor. Magic V'deki 4.750 mAh ile karşılaştırıldığında, cihazın şimdi 5.000 mAh bataryaya sahip olduğu söyleniyor. Hızlı şarj 66W'da aynı kalacak. Son resmi görüntüler de ekran kalemi desteğine işaret etti, ancak büyük olasılıkla yerleşik bir ekran kalemi silosuyla gelmeyecek.

Kameralar

Honor Magic Vs özellikleri arasında kameralar da dikkat çekiyor. 50MP ana kamera, 50MP spektral diyafram ve 50MP ultra geniş açılı sensörden oluşan üçlü arka kamera ünitesi bekleniyor. Ekranın dışında ve içinde olmak üzere iki adet 42 MP selfie kameralarının olması bekleniyor.

Bellek, Depolama ve İşletim Sistemi

RAM ve depolama seçeneklerinin 12GB+256GB ve 12GB+512GB olması bekleniyor ve cihaz Android 13 OS ve Magic UI 7.0 ile önceden yüklenmiş olarak gelebilir.

HONOR MAGIC VS FİYATI

Sadece Altın renginde satışa sunulan Honor Magic V'in lansman fiyatı olan 9,999 Yuan civarında idi (23.500 lira civarında). Honor Magic Vs fiyatı da bu seviyeden başlatılabilir. Birden fazla renk seçeneği de gelecektir.