Katy Perry-Orlando Bloom Çifti Venedik'te

Abone Ol

Geçtiğimiz yıl Daisy Dove adında bir kızları olan ünlü çift, İtalya'nın Venedik şehrinde aşk tazeliyor. Ailecek çıktıkları Venedik tatilinden renkli kareler geldi.

Venedik'in tarihi yerlerini gezip, gondol keyfi yapan ikili bu tatilde kendilerini romantik anlara bıraktı...

Ünlü çifte Bloom'un model Miranda Kerr'le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Flynn Christopher da eşlik etti. Orlando Bloom'un oğlunun boyunun babasına yetiştiği gözlerden kaçmadı.

Çiftin hayranları ve magazinciler, ikilinin yaşadığı romantik anları kameraya kaydetti. Bir ara Bloom, eşi Katy Perry'yi öperken bir fotoğraf çekti.

2016 Altın Küre Ödülleri gecesinde aşkları başlayan şarkıcı Katy Perry ve oyuncu Orlando Bloom, aşklarının başlangıç hikayesini oldukça romantik bir şekilde anlatmıştı. Orlando Bloom, Avustralyalı model Miranda Kerr ile üç yıllık evliliğini 2017'de bitirmişti. Perry-Bloom çifti iki sene önce nişanlanmıştı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }