Trabzonspor yarın saat 17:00'da oynayacağı maç için bugün gündüz saatlerinde Kayseri'ye gitti. Kayseri'de organize olan Bordo mavili taraftarlar Trabzonspor'a coşkulu bir karşılama töreni düzenledi. Takımı karşılayan taraftarlar teknik direktör Abdullah Avcı'ya çiçek takım takdim ederek başarılar diledi. 

Öte yandan Kayseri'de yaşayan Bordo mavili taraftarlar Trabzonspor sevgilerini ifade eden çok özel bir pankart hazırladı. 

WhatsApp Image 2022-09-30 at 20.56.39 (1)

Özellikle öğrencilerden oluşan taraftar grubu, uzun uğraşlar sonunda bu özel pankartı tamamlayabildi. Çizimiyle, tasarımıyla ve boyamasıyla büyük emek isteyen pankart için  özverili bir çalışma gerçekleştirildi. Bu pankart için öğrencilerin daha okulları açılmamış olmasına rağmen fedakarlık göstererek Kayseri'ye 1 hafta erkenden döndüğü öğrenildi. 

Kendi aralarında topladıkları paralar ile yaptıkları bu pankart Trabzonspor taraftarları tarafından büyük beğeni topladı.

Ayrıca pankarta yazdıkları ''BİR TUTAM SEVDANA DEĞER YAŞAMAK'' sözü bordo mavili taraftarların takımlarını ne kadar çok sevdiklerini tekrardan gözler önüne serdi. WhatsApp Image 2022-09-30 at 20.56.39

TRABZONSPOR'U YALNIZ BIRAKMIYORLAR

Yarın oynanacak olan mücadele öncesi Trabzonspor taraftarları deplasman tribününe yoğun ilgi gösteriyor. Mücadele için satışa çıkan biletlerin yarısından fazlasını satın alan taraftarlar, takımlarını Kayseri'de yalnız bırakmayacak.

Ayrıca hazırlanan bu pankart yarın deplasman tribününün en ön  kısmına asılacağı öğrenildi. 

HaberTS - Mahmut Bulut