Kayseri’den Acı Haber! Biri 2 diğeri ise 3 Yaşında!

Abone Ol

Kardeşlerden Zeynep (3) ve Zehra Açıkgöz (2) yangında yanarak hayatlarını kaybettiler. Olayı duyan anne ve baba feryatlar içinde ağlayarak herkesin içini dağladı. Ayakta duramayan anne ve babanın yanı sıra etrafta bulunan komşuları da gözyaşlarına boğuldu. İki küçük çocuğun yanarak can vermesi herkesi derinden üzüp sinir krizi yaşanmasına neden oldu. İşte yangın haberi hakkında tüm detayları aktarıyoruz.

İki Minik Bebek Yanarak Can Verdi!

Elektrikli soba nedeniyle çıkan yangın akşam saatlerinde Kayseri’nin Yahyalı ilçesi Seydilli Mahallesinde meydana geldi. Görgü tanıklarının aktardığı bilgiye göre 22 yaşında olan anne Kader Açıkgöz alışveriş yapmak üzere evin yakınındaki markete gitti. Bu sıra küçük kızları evde bıraktı.  Evde yetişkin birinin olup müdahale etmemesi yangını cenaze evine çevirdi. Salonda bulunan elektrikli sobanın devrilerek salonda yangın çıkarması iki küçük kızın yanarak ölmesine neden oldu. Eve döndüğü anda evden dumanlar çıktığını gören genç anne derhal itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yangın kısa sürede müdahale edilerek söndürülse de iki küçük bebeğin cenazesine rastlandı.

Anne Ayakta Duramadı!

Anne Kader Açıkgöz kızlarının vefat ettiğini öğrenince sinir krizi geçirdi. İki evladını bir anda yanarak kaybeden anne baygınlık geçirerek bağırdı. İçi yanan acılı annenin baygınlık geçirdiği sırada sağlık ekipleri müdahale etse de genç kadın uzun süre kendine gelemedi. Kısa süreliğine hastanede tedavi altında tutulan annenin acısını kimse dindiremedi. Olayı duyan ve olay yerine koşan acılı baba da aynı şekilde sinir krizi geçirerek olayın şokuna girdi. Kızlarının acısının hiçbir zaman dinmeyeceğini ifade ederek ayakta durmakta güçlük çekti. Kendine geldikten sonra da evde olmadığı için ve onları yalnız bıraktığı için gözyaşı dökerek suçlu olduğunu düşündü. İki küçük kızın cenazeleri incelenmek üzere Kayseri Yahyalı devlet hastanesinin morguna kaldırıldı. Otopsi sonuçları çıktıktan sonra aile tarafından cenaze namazıyla küçük bedenlerinin defnedilmesi bekleniyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }