İster uzun saçlı bir kız, ister kısa saçlı bir kız olun, tarzınıza uygun bir kısa saç kesimi bulabilirsiniz. Bir peri kesimi, bir bob veya tüylü bir peri her zaman iyi bir fikirdir.

Tüm bayan saç modelleri için : frisuren 2023 frauen

Bu stiller son birkaç yıldır sıcak bir trend oldu ve 2023'te de devam edeceği kesin.

Bob bayan saç modelleri için : bob frisuren 2023

70'lerin yeniden dirilişi, 2023'te çok popüler olacak birkaç saç modeliyle devam ediyor. Dalgalı A-ling sevişme şık ve bakımı kolay. Herhangi bir saç uzunluğu için çalışan çağdaş bir görünüm.

Bu stil, saçın büyüklüğünü azaltmak için bir alttan kesmeye sahiptir. Ayrıca kıvırcık saçlara doku ve hareket kazandırır. İlk başta basit bir stil olabilir veya daha sonra püskülleri uzatabilirsiniz. Renk veya uzantı bile ekleyebilirsiniz.

Bu kesim, ince saçlı kadınlar için harika bir seçimdir. Yönetimi kolaydır ve hacim ekler. Daha kadınsı bir versiyon için, bir renk patlaması eklemeyi deneyin.

A-ling shag her uzunlukta saça takılabilir, ancak daha modern bir tarz için daha uzun bir saç denemek isteyebilirsiniz. Daha rahat bir görünüm için saçlarınızı da açık bırakabilirsiniz.

Bu katmanlı görünüm 2023'ün vazgeçilmezi olacak. Tarz biraz dağınık olabilir, bu da tasasız, genç bir görünüm için harikadır. Düzleştirici ile katmanları ortaya çıkarabilirsiniz. Görünümü vurgular veya gümüşi buklelerle de geliştirebilirsiniz.

Basit bir kırpılmış kesim, başka bir klasik saç modelidir. Yönetilmesi kolay kesim, 50 yaş üstü kadınlar için popüler bir stildir. Yüzünüzü vurgulamak için mükemmel bir yoldur.

Editör: Haber TS