Deri kartlık hem erkekler hem de kadınlar arasında giderek yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Özellikle kredi kartı, kimlik kartı, ehliyet gibi günlük ihtiyaçların aynı boyuta gelmesi kartlıkları daha pratik kullanım haline getirmiştir. İnsanlar yanlarında olması gereken tüm kartlarını kartlık sayesinde bulundurabiliyorlar.

Kartlıklar artık kendilerini daha fazla çeşitlendirmiş ve modaya da ayak uydurmuştur. Bugün moda dünyasında çok önemli bir konumda bulunan kartlıklar kadınlar tarafından tercih ediliyor olsa da genellikle erkeklere hitap eder. Çünkü kadınlar yanlarında sürekli çanta bulundurduklarından kartlıklara çok fazla ihtiyaç duymazlar. Erkekler ise çantadan ziyade kartlık gibi daha minimal cüzdanlara ilgi duyarlar. Bu cüzdanların hem şık olması hem de gösterişli olması bir erkek için önemlidir. Kişiye özel deri kartlık modelleri ise erkeklerin bu beklentilerini karşılamıştır.

İsim baskılı deri kartlık, şık bir hediye olurken aynı zamanda erkeğinde tarzını oluşturmasına yardımcı olabilir. Farklı renklerde satılan kartlıklardan herhangi birini seçerken bazı önemli hususlara da dikkat etmek gerekir.

Deri kartlık modelleri sevilen birine hediye ya da tebrik şeklinde alınabilir. Örneğin; çalışma hayatına yeni başlayan bir arkadaşınıza kişiye özel mekanizmalı deri kartlık armağan edebilirsiniz.

Kartlık Nasıl Olmalı?

·         Kartlıkların en önemli özelliği küçük olmasıdır. Kredi kartı büyüklüğünde olan tüm kartlar kartlık içine rahatlıkla sığabilmelidir.

·         Kartlık taşıması kolay olması açısından cebe sığacak ergonomiye sahip olmalıdır.

·         Kartlık taşımanın amacı cüzdan taşımamak ise bu durumda para konulabilecek haznesinin bulunması gerekir.

·         Kartlık dayanıklı ve koruyucu olmalıdır. İçine konulan kartlar kullanım süresi boyunca asla zarar görmemelidir.

Kartlık Nasıl Kullanılır?

Kartlıklar aslında kişiye özel deri cüzdan şeklinde de değerlendirilebilir. Bu nedenle kullanımı kadın ve erkek için zahmetsizdir. Bazı kartlık modellerinde mekanizma bulunduğu için tek bir tuşa basılması halinde kartları yukarı itebilir ve almayı kolaylaştırır. Bazı kartlık modelleri sağa ve sola doğru açılır.

Kartlık kullanırken belli bir düzen içinde olmak gerekir. Örneğin sık kullanılan kredi kartları bir alanda olmalıdır. Kimlik ve ehliyet gibi kartlar ise farklı bir tarafta olmalıdır. Her kart ayrı ayrı bölmeye yerleştirilmelidir.

Deri kartlık modellerini incelemek ve sipariş vermek için https://www.filderi.com/  adresini ziyaret edebilirsiniz

Editör: Timsah Ajans