Aile dizisinin Aslan ve Devin’i Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya, set hallerini sosyal medyadan paylaştı. İşte, ortalığı yakıp geçen o pozlar!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya bu sezonun en dikkat çeken yapımlarından biri olan Aile dizisinde başrolleri üstleniyor. Hakan Bonomo’nun senaristliğini üstlendiği Aile dizisi ilk 3 bölümüyle reyting yarışına çok iyi bir yerden dahil oldu.

Show TV ekranının Salı gecelerine damga vuran dizisinde canlandırdıkları Aslan ve Devin karakterleriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncuların arasındaki uyum da gözden kaçmıyor. Öyle ki, iki başarılı oyuncu da setten çekilen samimi pozlarını sosyal medya üzerinden paylaşıyor.

Aile 4. bölümde büyük düğün yapılacak. Aslan ile Devin dünya evine girecek. Yeni bölümlerde Tatlıtuğ ile Sarıkaya arasındaki romantizm daha da harlanacak. İkilinin hayranları sosyal medyada bu aşka dair hislerini paylaşmaya devam ediyor. Setten yeni kareler de gelmeye devam ediyor.

Kadrosunda Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Levent Ülgen ve Nur Sürer'in de yer aldığı Aile dizisi setinden gelen son paylaşım, hayranların yüzünü güldürdü.

İşte, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın romantik paylaşımlarından biri…

Editör: Didem Bektaş