Bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Kızılcık Şerbeti dizisinden önizleme sahnesi yayınlandı. Sahnenin duygusallığı hayran bıraktı...

RTÜK ile devam eden davası sebebiyle iki hafta önce yayını durdurulan Kızılcık Şerbeti dizisi ile ilgili mahkeme son kararını verdi. Show TV’nin fenomen dizisi 28 Nisan Cuma akşamından itibaren yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Bu sevindiren gelişmenin hemen ardından fragman da geldi…

Kızılcık Şerbeti yeni bölümden bir önizleme sahnesi paylaşıldı. Paylaşımda, Nursema ile Ömer’in amca-yeğen dertleştiği anlar izleyicilerin yüreğine dokundu. Peki, yarın akşamki yeni bölümde neler yaşanacak? Kızılcık Şerbeti 23 bölüm fragmanı hangi ipuçlarını veriyor?

Ankara Bölge İdare Mahkemesi RTÜK’ün sevilen dizi için aldırdığı 5 bölümlük yayın durdurma kararını bozdu. Fenomen dizi 28 Nisan Cuma akşamı 23. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Son bölümde Ömer tutuklanmış ve Nursema evine dönerek ailesine rest çekmişti. 

Nursema ile Ömer'in amca-yeğen dertleştiği yeni bölüm ön izleme sahnesi kalplere dokundu. Kızılcık Şerbeti 23 bölüm tanıtımında Ömer'in Nursema'ya "Haklıydın. Biz seninle iki yaralı kuş kaldık" dediği anlar gözleri yaşarttı. İşte, yeni bölümden ön izleme sahnesi!

Editör: Didem Bektaş