UEFA Avrupa Ligi'nde kritik haftaya geldik. Kritik haftada Trabzonspor'u zorlu bir mücadele bekliyor. Bordo Mavililer kritik mücadelesi öncesi grupta 6 puanla 2.sırada bulunuyor.

Trabzonspor daha önce grupta çıkmış olduğu 4 mücadelede 2 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. Trabzonspor grupta averajla 2.sırada bulunuyor. Karadeniz Fırtınası zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılıp gruptan çıkma adına önemli bir adım atmak istiyor. Ayrıca Trabzonspor ilk maçta sahasında ağırladığı Kızılyıldız'ı Hamsik ve Trezeguet'in golleri ile 2-1 mağlup etmişti.

Trabzonspor'da zorlu mücadele öncesi önemli eksikler bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Serkan Asan, Edin Visca, Bruno Peres, Dorukhan Toköz ve Emrehan Gedikli'nin Kızılyıldız maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Monaco maçında sakatlanıp oyundan çıkan Djaniny'in oynayıp oynayamayacağı maç gününde belli olacak.

Öte yandan kırmızı kart cezalısı olan Maxi Gomez'de kritik mücadelede forma giyemeyecek. 

KIZILYILDIZ TRABZONSPOR MAÇI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

İki takım arasında oynanacak olan kritik mücadele 27 Ekim Perşembe günü Kızılyıldız'ın sahasında oynanacak. Mücadele 22:00'da başlayacak ve yayıncı kuruluş EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Trabzonspor'un  Kızılyıldız ile deplasmanda oynayacağı maçı Portekizli hakem Joao Pinheiro düdük çalacak. Müsabakanın yardımcı hakemleri ise Bruno Jesus ve Luciano Maia olacak.

KIZILYILDIZ TRABZONSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ YAYINLAYACAK KANALLAR?

Futbolseverler mücadelenin hangi kanalda şifresiz olarak yayınlanacağını merak ediyor. Beklenen müjde İsveç'ten geldi. İsveç kanalı Viaplay Sweden HD kanalı mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayacağı öğrenildi.