Genç kız olmak ne güzel şey; cıvıl cıvıl kıyafetleri giyinip güzel bir makyajla dışarı çıkıp saçlarını rüzgarda savurmak ve rüzgarın rengarenk elbiselerinin eteklerini ele geçirmesine izin vermek, bahar çiçekleri gibi parlamak, arkadaşlarla geçen güzel vakitlerle harika anılar biriktirmek, gençliğin tadını çıkarmak ne güzel! Spor ayakkabı her kadının dolabının olmazsa olmazıdır. Tarzına uygun ışıklı, ışıksız, düz renk veya rengarenk spor ayakkabı modeliyle spot ışıklarını üzerine çekebilir, adım attığın sokakları podyuma çevirebilirsin.

Kızların Renkli Dünyasına Hoş Geldiniz

Renkli demişken sadece pembe, mor gibi renklerden bahsetmiyoruz, bu dünyada her kızın kendini yansıtan ayrı renkleri var ve evet buna siyah ve koyu renkler de dahil! Bu yazımızda sizlerle kızların o renkli dünyasını tanıyacak ve onların olağanüstü güzellikteki dünyalarına adım atmış olacağız. Kanınız fokur fokur kaynamaya başladıysa yazımıza geçelim;

Kızlar ve genç kadınlar günümüzde önyargıları teker teker yıkmaya başladı. Her genç kız istediği gibi giyinmekte, istediği gibi makyaj yapmakta ya da yapmamakta ve istediği zaman istediği yerde kahkaha atmakta özgürdür, aksini söyleyenlere kocaman kahkahalarımızla cevap verelim çünkü en güzel cevap bu olurdu. Genç kız olmanın bir sürü zorluğu var; kıyafetiydi, makyaj malzemesiydi, spor ayakkabı modeliydi, topuklusuydu daha neler neler var ama bugün teknoloji sağolsun her birimiz hepimizin tarzını ve kişiliğini yansıtacak o mükemmel parçalara rahatlıkla ulaşabiliyoruz! Üstelik sadece kendimiz için değil kız çocuk spor ayakkabı modelleri, krampon, mont, elbise, çanta, tişört gibi  daha birçok çeşide elimizin altındaymış gibi rahatlıkla ulaşabiliyoruz.

Skechers gibi dünyanın önemli markalarına birkaç tıkla ulaşıp beğendiğimiz ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hadi kızlar takın takıştırın, istediğiniz gibi olun ama yeter ki kendiniz olun çünkü bir toplum ancak kadınlarının sırtında yükselir. Kadınlar kendimiz olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz, şimdi o istediğin ayakkabıyı herşeye rağmen giy ve özgürce dışarı çık, sokaklarda dans et , gülümse, sana yavaş olmanı söyleyenlerin yüzlerine kahkahanı bas, çünkü kızsın yaparsın!

Editör: Ersin Tanitim