Komşu Ülkelerde de Koronavirüs Vakaları Artıyor

Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından korona virüsünün Türkiye’de tespit edildiğinin açıklanmasının ardından Türkiye’de vaka sayısı günden güne artarken, yakın komşularımızda da aynı şekilde korona virüsün bilançosu artmaya başladı.

İlk olarak komşu ülkelerimizden İran’da yaşanan koronavirüs salgınının inanılmaz boyutlara gelmesinden sonra, şu sıralar Irak’ta da koronavirüs vakaları görülmeye başlandı. Günden güne ölüm sayısının arttığı İran’da bugün 1 kişinin daha hayatını kaybettiği ve toplamda 10 kişinin bugüne kadar virüs sebebiyle öldüğü belirtildi. Öte yandan batıda yer alan komşumuz Yunanistan’da da virüs kendisini gösterdi ve bugün toplam ölenlerin sayısının 3 olduğu açıklandı.

Türkiye’de ilk olarak 1 kişinin korona virüsü testinin pozitif çıktığı açıklanmış, daha sonra bu sayının 2 ve 5’e yükseldiği ayrı ayrı zamanlarda açıklanmıştı. Henüz Türkiye’de bir ölüm olayıyla karşılaşılmamasına rağmen önümüzdeki günlerde virüsün daha fazla kişiye yayılmasından endişe ediliyor. Komşu ülkelerimizde yaşanan koronavirüs ölümlerinin ardından sınır kapılarında ve havalimanlarında önlemlerin artırıldığı belirtiliyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }