Arabam.com Konyaspor, basketbol takımı için Konyaspor stadyumunda imza töreni gerçekleştirdi. Konyaspor AYOS Grup ile isim ve forma sırt sponsorluk anlaşması imzaladı. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Konyaspor için var güçleriyle çalıştıklarını belirten başkan Özgökçen, kulüp için maddi anlamda destek sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Fatih Özgökçen, “Konyaspor Kulübü’nü basketbol, futbol ve amatör branşlarla birlikte bir çatı olarak düşünüyoruz. Bu noktada da ileri gitmesi için var gücümüzle çalışmalarımız devam ediyor. Futbol kulübüyle ilgili yapılan sponsorlukları geçtiğimiz günlerde tamamladık diyebiliriz. Spor kulübü olarak hem basketbolda hem de futbolda en üst ligde oynayan 4 kulüpten biriyiz. Hem futbol Süper Lig’de mücadele ediyor hem de basketbol branşımız Süper Lig’de mücadele ediyor. Bildiğim kadarıyla da Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dışında basketbol ve futbol branşında en üst ligde oynayan başka bir kulüp şu anda yok. Bu açıdan bunun kıymetini de şehir olarak bilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Spor camiasının bu yapılan ve yapılacak olan sponsorluk sözleşmeleriyle ayakta durabileceğini de hiçbir zaman unutmamalıyız. Ne kadar çok destek olursa başarı da o denli kendiliğinden geliyor” ifadelerini kullandı.