Trabzonspor  Süper Lig'in 32'nci haftasında Konyaspor'a konuk oldu. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşma bordo-mavili ekibin 2-1 mağlubiyeti ile sona erdi. Mücadele sonrası Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen açıklamalarda bulundu.

Konyaspor-Trabzonspor maçını değerlendiren Özgökçen, “Geçen senenin şampiyon takımıyla ve yine geçen senenin hafızalarda iyi oyunu ile yer edinmiş takımımız arasında bir maç oldu.  Özellikle ikinci yarısı bizim için son derece keyifliydi. Belki buna Trabzonspor'un 10 kişi kalmasına da bağlayabiliriz. Ama oyun olarak ilk 15 dakika çık memnun olmasam da özellikle ikinci yarı güzel bir oyun vardı. 2 yıla yakın bir süredir başkanlık görevini yapıyoruz. Bu 2 yıllık bu başkanlık süreci içerisinde yenemediğimiz tek takım Trabzonspor. Biz tüm takımları ya içerde ya da dışarda mağlup etmiştik. Geçen sezon Trabzonspor ile burada oynadığımız maç 2-2 bitmişti. Bu sezonun ilk maçı Trabzon’da o da 2-2 bitmişti. Ondan öncesi maçta 2-1 biz mağlup olmuştuk. Bugün bir nevi rövanşı alarak bizim görev sürecinde averajları eşitledik. Bu noktada oyuncu arkadaşlarımı ve özelikle teknik ekibi kutluyorum. Tebrik ederim.” ifadelerini kullandı.

"Tartışmasız şekilde kırmızı kart"
Anastasios Bakasetas'ın kırmızı kartı hakkında Özgökçen, “Tartışmasız şekilde kırmızı kart. Hep söylüyorum. Objektif olmak zorundayız. Bizim lehimize ve aleyhimize yapılan hataları da aynı şekilde dillendirirsek Türk futbolu düzgün bir yere gelir." dedi.

Editör: Haber TS