Süper ligin 8.haftasında sahasında Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Konyaspor, çalışmalarına devam ediyor.  
Son olarak deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Anadolu temsilcisi, ilk mağlubiyeti alarak kalesinde de sezonun ilk gollerini görmüştü. Galatasaray mağlubiyetinin havasını üstünden atmak isteyen Konyaspor, gözünü Ümraniyespor'a dikmiş durumda. Adanadolu telsilcisi Ümraniye'yi yenerek tekrardan seri galibiyetler almak istiyor.

ÇALIŞMALAR 6 EKSİKLE DEVAM EDİYOR

Milli ara dolayısıyla verilen 4 günlük iznin aradan çalışmalarına devam eden Konyaspor, hazırlıklarına milli takımlarda bulunan İbrahim Sehic, Franscisco Calvo, Amir HadziAhmetovic ve  Zymer Bytyqi'nin yanısıra  sakatlıkları devam eden Endri Cekici ve Amilton'la beraber 6 eksikle devam ediyor. 


50 GÜN SONRA BİR İLK!

Konyaspor uzun bir sürenin ardından Konya'da kendi sahasında Ümraniyespor karşısında ilk maçına çıkıyor. Taraftarlarında oynanacak olan mücadelelenin biletlerine yoğun ilgi gösterirken, satışa çıkan biletlerin maç gününe kadar bitmesi bekleniyor.


CALVO SINIRDA!

Öte yandan sahasında Ümraniyespor'u konuk edecek olan Anadolu kartalında, Francisco Calvo kart sinirinda bulunuyor. Başarılı savunma oyuncusu, Ümraniye maçında kart görmesi durumunda ligin 9.haftasında deplasmanda oynanacak olan Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek.