Konyaspor Maçı Öncesi Son Gelişmeler

Abone Ol

Koşuların ardından pas çalışması gerçekleştiren bordo-mavililer, sonrasında yarı sahada çift kale maç yaptı. Sakat olan Onazi idmanda yer almadı. Öte yandan antrenmanı çeşitli okullardan gelen öğrenciler ziyaret etti. Ünal Karaman'a çiçek veren minikler takımla da fotoğraf çektirdiler.

PEREİRA MESAİSİ
Trabzon sağlık ekibi sağ bek Joao Pereira'yı Konyaspor sınavına yetiştirmek için tam mesai yapıyor. Teknik patron Ünal Karaman da takımdan ayrı koşular yapan 35 yaşındaki Portekizli futbolcunun durumunu yakından takip ediyor.

YÜZLER GÜLÜYOR
Arka arkaya gelen galibiyetler ve yükşeliş oyuncuların yüzüne de yansıyor. Futbolcular idmanlarda oldukça keyifli şekilde çalışırken görenlere 'Maşallah' dedirtiyor. Özellikle Olcay ve Yusuf arasındaki sohbetler bol kahkahalı geçiyor.

iSTiKRARIN ADI HÜSEYiN
Fırtına'nın genç savunmacısı Hüseyin Türkmen, ligdeki son 19 maçta 90 dakika sahada kalan tek ismi oldu. 21 yaşındaki futbolcu bordo-mavili takımın ligde son oynadığı 19 maçın tamamında 11'de forma giyerken bu maçlarda 90 dakika sahada kalan tek isim olarak öne çıktı. Ligin 12. haftasında Malatyaspor maçının ikinci yarısında oyuna giren Hüseyin Türkmen bir daha formayı çıkartmadı..

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }