İl ziyaretleri düzenleyerek delegeler ve partililerle istişarelerde bulunan Koray Aydın son olarak Ankara'da ülküdaşlarıyla buluştu.

Ankara Keçiören’de düzenlenen toplantıda konuşan MHP Eski Milletvekili ve Eski Bakanlardan Koray Aydın, güçlü bir Türkiye için, güçlü bir MHP’ye ihtiyaç olduğunu belirterek, MHP’nin kendisini yeniden yapılandıracağını ve iktidara yürüyeceğini söyledi.

MHP’nin iktidar olabilmesi için öncelikle gönül seferberliği yapmasının şart olduğunu anlatan Koray Aydın şöyle devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi’ni hep birlikte iktidar yapacağız. Hayatında bir defa Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermiş insanları bir araya getirelim, tek başımıza iktidarız. Kardeşlik iklimini tesis edersek, aramızdaki kardeşlik hukukunu perçinlersek, düşman gözüyle birbirimize bakmazsak, kem gözlerden sakınırsak, aramızdan fitneyi, fesadı uzaklaştırırsak, göreceksiniz kendi aramızda oluşturacağımız gönül seferberliği, bizi tek başına iktidara taşıyacaktır. Ben buna yürekten inanıyorum. Ben bu hareketin Cenab-ı Allah tarafından korunduğuna da inanıyorum. Göreceksiniz kök değerleri üzerinden iktidar yolunda hep birlikte ilerleyeceğiz.”

MHP’nin yeniden yapılandırılması ve iktidar rotasına oturtulmasıyla ilgili yapacakları çalışmalara değinen Aydın, MHP’de gerçekleştirecekleri değişimin “başkalaşmadan gelişme” yönünde olacağını kaydetti.

YENİDEN DİRİLİŞ KÖK DEĞERLER ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞECEK

Koray Aydın şöyle devam etti: “Her partinin kendine göre bir özelliği var. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de kendine göre bir özelliği var. Kendine göre bir rengi var, kokusu var, gelenekleri var. İşte bu siyasal hareketin geçmişteki o tarihi misyonuna uygun olarak hareket etmek, kendine çeki düzen verecekse; kendi öz değerleri üzerinden, kendi kök değerleri üzerinden, bu dirilişi, bu ayağa kalkışı yerine getirmek mecburiyeti vardır.”

Konuşması zaman zaman alkışlarla kesilen Koray Aydın, MHP ve Ülkücü Hareket’in geçmişten günümüze birbirine kenetlenmeyi bilmiş bir büyük nesil yetiştirdiğini belirterek, rastgele bir çalışma yapmayacaklarını, üzerlerine düşen tarihi sorumluluğa uygun hareket edeceklerini vurguladı.

Toplantıda katılımcıların sorularını da cevaplandıran Koray Aydın, MHP’nin yeniden yapılanma ve iktidara yürüme sürecini hareketin tüm unsurlarıyla birlikte inşa edeceklerini, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kendi alanı üzerinden, kendi öz değerlerine bağlı olarak, kendisinin ve ülkesinin geleceği için bir çıkış yolunu mutlaka bulacağını söyledi.